Δίπλα στην Τέχνη: Εγκαίνια Εκθεσης Γιώργου Μελάτου Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

   Δίπλα στην Τέχνη
Απογευματάκι όπως πάντα κατά τις 8, παραυρέθηκα στα εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργου Μελάτου στην TITANIUM Yiayiannos Gallery, για να θαυμάσω τα έργα, να πιώ το εξαιρετικό Σαββατιανό της Αναστασίας Φράγκου, που το House of Wine ώς Χορηγός οίνου είχε ευγενικά προσφέρει και για να χαιρετήσω για αυτό το έτος τους ευγενέστατους οικοδεσπότες τον κο. Αριστείδη Γιαγιάννο και την αγαπημένη μου Δάφνη Γιαγγιάνου (κόρη) και να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

House of Wine:Χορηγός Κάπου εκεί, χαμένη στις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, στα έντονα συναισθήματα που αβίαστα ξεχύλιζαν στον χώρο, μέσα απο τα έργα του καλλιτέχνη, στα λεκτικά των έργων που σε έκαναν να αναρωτιέσαι για το άπειρο του ψυχισμού του ανθρώπου, ανοίγει διάπλατα η πόρτα της Gallery και γεμίζει άξαφνα ο χώρος, με νέους, μεσήλικες και γηραιότερους που αγκάλιαζαν με το χαμόγελό τους και την καρδιά τους τον Γιώργο Μελάτο και του έδιναν αληθινά συγχαρητήρια απο ψυχής.

Ρωτώντας την Δάφνη Γιαγιάννου, για το ξαφνικό της μαζικής άφιξης, με ενημέρωσε ότι πολλοί απο τους επισκέπτες φιλότεχνους, ήταν εκπαιδευόμενοι ζωγράφοι απο την Ειδική Μονάδα Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Επανένταξης (ΕΜΑΕΕ) του ΕΠΙΨΥ, το House of Wine:Χορηγός οποίο σε συνεργασία με το Σωματείο Ασθενών ενάντια στην προκατάληψη για τις ψυχικές διαταραχές «Η Αναγέννηση» τους προσφέρει την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο εργαστήριο εικαστικών της μονάδας, όπου είχε εκπαιδευτεί και ο καλλιτέχνης.

Πλυμμήρα συναισθημάτων, ευαισθησία, ανθρωπιά, υποστήριξη, ειλικρινή βλέμματα, χρώματα παντού και ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους οικοδεσπότες της TITANIUM Yiayiannos Gallery για την υπέροχη έκθεση, που δίνει ελπίδα σε όλους μας.

Οσοι απο εσάς βρείτε λίγο χρόνο, πιστέψτε με, ότι αξίζει να περάσετε κάποιο απόγευμα έως τις 22 Ιουλίου απο την Gallery για να θαυμάσετε το αξιόλογο και αξιέπαινο έργο του Γιώργου Μελάτου, και να διαπιστώσετε "ιδίοις όμμασι" τι μπορεί να κάνει η επιμονή , η προσπάθεια μαζί με το ταλέντο .