Το HOUSE OF WINE & η Οινοποιία Τσάνταλη Χορηγοί Οίνου στην Επίσημη Πρεμιέρα του Μολυβένιου Στρατιώτη στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ (Παιδική σκηνή) Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

  Δίπλα στην Τέχνη
Παιδική σκηνή;; Κρασί;; Και πώς συνδυάζονται αυτά; Μπορεί να αναρωτηθούν κάποιοι από εσάς.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι τα παιδάκια μας, συνοδεύονται απο τους γονείς τους για να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση, άλλωστε «και οι γονείς έχουν ψυχή» ... Το House of Wine πιστό πάντα τις υποσχέσεις του, στο πλαίσιο δράσεων «Δίπλα στην τέχνη», αποδεικνύει ακόμη μια φορά, πώς η κάθε μορφής δημιουργική τέχνη μπορεί να δέσει με το κρασί, με ποικίλους τρόπους.

Έτσι, μέσα από την χορηγία οίνων του House of Wine, όσοι γονείς και φίλοι του θεάτρου παραβρεθούν στην Επίσημη Πρεμιέρα της φαντασμαγορικής παράστασης «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη, θα απολαύσουν εκτός της παράστασης και τα υπέροχα κρασιά της Οινοποιίας Τσάνταλη, «ΚΑΝΕΝΑΣ λευκό και ΚΑΝΕΝΑΣ Ερυθρό».

Ένα δυνατό ερυθρό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα και έντονες τανίνες που συνδυάζεται με ποικίλες γεύσεις και στην προκειμένη με pizza fan γιατί τα παιδάκια θα πρέπει να έχουν το δικό τους μεζεδάκι και την νέα ετικέτα Λευκό της Οινοποιίας Τσάνταλη με όνομα και αισθητική ...Ομηρικών διαστάσεων, όπως άλλωστε έχει διασκευασθεί να είναι και η παράσταση. Μια υπερπαραγωγή, που παίρνει καινούργιες διαστάσεις στην μουσικο-θεατρική της διασκευή.

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 3 στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Γκλόρια (Κρατήσεις στο 210 3609400) και θα περιμένει όλους εμάς να μας διδάξει αγάπη και να βρει λύσεις στα εγκλωβισμένα συναισθήματα των παιδιών, στην εμμονή για τελειότητα, και την σκληρότητα για το διαφορετικό, αγγίζοντας τις καρδιές όλων μας.

Όπως λέει και η Μαριάννα Τόλη

«Η αγάπη είναι το κέντρο της ύπαρξής μας. Η σταθερά μας στο χώρο και το χρόνο και η κινητήριος δύναμη για τη δημιουργία, την τέχνη και την ίδια τη ζωή… Θεραπεύει κι ανασταίνει και στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας…

Είναι η ασπίδα κι η πιο ισχυρή μας απάντηση ακόμη και στην πιο μεγάλη έλλειψη…

Όπως ακριβώς «Στο Μολυβένιο Στρατιώτη»…

Μαριάννα Τόλη


Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του «Μολυβένιου Στρατιώτη»… στο θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ!

Το House of Wine εξασφάλισε για την Επίσημη Πρεμιέρα την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ώρα 9 το βράδυ, 2 διπλές προσκλήσεις για όποιον πελάτη του ενδιαφέρεται.

Για τους θεατές του Θεάτρου Γκλόρια, υπάρχει η δυνατότητα με την επίδειξη του εισιτηρίου της παράστασης, να πληρώσουν μόνο 6 euro σε κλειστό parking επί της οδού Σόλωνος 82 και Ασκληπιού.

Δείτε το trailer της παράστασης εδώ: