Με Αβαντίς Χάρισμα Λευκό και Ερυθρό τα εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφίας της Αγγελικής Σβορώνου στην GalleryΑπό την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
«Δίπλα στην Τέχνη» ακόμη μια φορά με το House of Wine.

Αυτή την φορά σε διαφορετική μορφή τέχνης. Την φωτογραφία. Δεν νομίζω να έχετε παράπονο, αφού το House of Wine, έχει βρεθεί κατά καιρούς δίπλα σε πολλές εκδηλώσεις τέχνης, όπως σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, εκθέσεις γλυπτικής και συνεχίζει ακάθεκτα να στηρίζει με τον δικό του τρόπο την δημιουργία, προσφέροντας στους φίλους και πελάτες του την δυνατότητα να παραβρίσκονται σε όποιου είδους εκδήλωση επιθυμούν, απολαμβάνοντας πάντα ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί από τους Έλληνες παραγωγούς μας.

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 8:00 μ.μ. το House of Wine θα βρίσκεται στην Titanium Yiayiannos Gallery, στα πλαίσια του Athens Photo Festival 2012, στην έκθεση φωτογραφίας της Αγγελικής Σβορώνου με τίτλο «Landscapes Behind», για να συνοδεύσει αρμονικά με τα υπέροχα κρασιά Χάρισμα Λευκό 2012 και Χάρισμα Ερυθρό 20120 του κτήματος Αβαντις τα εγκαίνια της έκθεσης, ανάμεσα σε ¨Τοπία κρυμμένα πίσω από άλλα τοπία¨

Τοπία που ορίζονται από την ξύλινη κορνίζα ενός κάδρου ή τα άκρα ενός επίπλου. Τοπία που ο χρόνος σχηματίζει πάνω στους τοίχους και μένουν εκεί, αόρατα, ώσπου να τα αποκαλύψει κάποτε μια μετακόμιση, ένας θάνατος, μια αλλαγή στην αδιάλειπτη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τοπία, ή ακριβέστερα, σημάδια ενός παρελθόντος που έληξε άδοξα ή ίσως ένδοξα αλλά κυρίως αναπάντεχα.

Η φωτογραφία ασχολείται συχνά με το παρελθόν, αναπαριστώντας γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί, ανθρώπους που έχουν ήδη ζήσει και ίσως έχουν φύγει από την ζωή μας, τοπία στα οποία έχουν γίνει μάχες, σπίτια που έχουν κατοικηθεί, πόλεις που έχουν γιγαντωθεί κι άλλες που έχουν ερημώσει.

Σύμφωνα με τον Barthes «το «απλό μυστήριο» της ταυτόχρονης ύπαρξης του παρελθόντος και της πραγματικότητας του παρόντος στη φωτογραφική εικόνα, σε κάθε φωτογραφική εικόνα, είναι εκείνο που δίνει τροφή στο πνεύμα μας.

Σύμφωνα με το House of Wine «η τέχνη δεν είναι το ψωμί της ζωής, είναι το κρασί της»

Στην υγειά μας και στις όμορφες στιγμές!!!!