Δίπλα στην Τέχνη: Με το Βυσσινόκηπο Παλυβού στα εγκαίνια της έκθεσης του Παύλου ΒαζάκαΑπό την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Καλησπέρα σας ....

Μεσημεράκι Τρίτης μετά το Πάσχα ..Μεθεόρτια Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, με ελπίδα η Ανάσταση να φέρει «Ανάταση» σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Να ζεστάνει τις καρδιές μας όπως το καλοκαιράκι που βρίσκεται προ των πυλών, να μας δείξει τον δρόμο να γίνουμε όλοι καλύτεροι, να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη και να τσουγκρίσουμε εκτός απο τα πασχαλιάτικα αυγά και τα γεμάτα απο κρασί ποτήρια στην Υγειά μας !!!

Όπως προείπα είναι μεσημεράκι Τρίτης μετά Πάσχα και καθισμένη σε ένα γραφικό καφέ της όμορφης Κεφαλονιάς, έχοντας όμως απέναντί μου αντί για θάλασσα ένα πολύ «in» όπως λέμε κατάστημα με υπέροχα μέν, πανάκριβα δε, επώνυμα ρούχα, θυμήθηκα ότι έπρεπε να σας ενημερώσω για την επερχόμενη έκθεση που θα γίνει στην Titanium Yiayiannos Gallery με τίτλο “Brands”, στην οποία το House of Wine πιστό στο πλαίσιο δράσης «Δίπλα στην Τέχνη», για άλλη μια φορά θα είναι ο μοναδικός χορηγός Οίνων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Παύλου Βαζάκα με τίτλο “Brands” θα γίνουν τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ και η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.

Η τέταρτη κατά σειρά έκθεση του Παύλου Βαζάκα, με τίτλο “Brands”, μας βάζει να δούμε κατάματα την αλήθεια. Ο καλλιτέχνης βγαίνει μια βόλτα στην Αθήνα και παρατηρεί, δημιουργώντας έναν κόμπο στο στομάχι.

Ένα δυνατό brand μπροστά, μια ανθρώπινη αδυναμία πίσω και αντίστροφα. Λάμψη, ευτυχία, δόξα, πλούτος. Όλα ακουμπούν ξυστά, σχεδόν γδέρνουν τη θλίψη, τη δυστυχία, την αποτυχία τη φτώχεια.

Άνοδος και πτώση; Ή πτώση σε άνοδο;

Όπως και να ‘χει τα brands κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς έχουμε μάθει πια σ’ αυτήν την ειρωνική συνύπαρξη. Ένα brand ζει στο παντού και στο πάντα. Ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει στ’ αλήθεια. Ζει στην τρύπα του. Στο κενό, που το ίδιο μπορεί να δημιουργήσει. Βranded εξαθλίωση; Μπορείς να το πεις κι έτσι. Γιατί τα brands μπορεί να ζουν στο φως, αλλά δυστυχώς φαίνονται και στο σκοτάδι.

Πολλά τα ερωτήματα που θα δημιουργηθούν. Σίγουρα όμως με ένα ποτήρι ροζέ κρασί από το θαυμάσιο Βυσσινόκηπο του Κτήματος Παλυβού που θα προσφέρει το House of Wine, θα μπορέσουμε να τα συζητήσουμε και να τα αναλύσουμε με σκέψη και περισυλλογή, αφού όμως πρώτα έχουμε ευφράνει τον ουρανίσκο μας για να δώσει τις σωστές εντολές στα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Ένα κρασί εντυπωσιακό από κάθε άποψη: ξεκινώντας από το έντονο βυσσινί χρώμα του (Βυσσινόκηπος όνομα και πράγμα!), προχωρώντας με την δυνατή φρουτώδη μύτη του, και καταλήγοντας στην μεστή αίσθηση και μακρά επίγευσή του στο στόμα

Το House of Wine σε συνεργασία με Ελληνες παραγωγούς, στήριξε ώς Χορηγός Οίνου, καθ’όλη την διάρκεια του έτους πολλούς απο τους ζωγράφους και καλλιτέχνες που έδωσαν τον παρόν στα εικαστικά δρώμενα στην Titanium Yiayiannos Gallery, κλείνοντας με αυτή την έκθεση το κύκλο για εφέτος, ανοίγοντας όμως τους δρόμους του κρασιού ώς Χορηγός Οίνου σε άλλες εκδηλώσεις τέχνης που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του θέρους .

Παραμένουμε λοιπόν συντονισμένοι «Δίπλα στην Τέχνη» και μέχρι την επόμενη ενημέρωση .....


Στην Υγειά σας !!!!