Δίπλα στην Τέχνη:Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Παύλου Βαζάκα.Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Τα εγκαίνια της έκθεσης του Παύλου Βαζάκα με τίτλο “Brands” έγιναν τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και ώρα 8:00 μ.μ στην Titanium Yiayiannos Gallery με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες στην πρόσβαση λόγω των ...διαδηλώσεων της ημέρας. Το House of Wine πιστό στο πλαίσιο δράσης «Δίπλα στην Τέχνη», για άλλη μια φορά ήταν ο μοναδικός χορηγός Οίνων.
Με ένα ποτήρι ροζέ κρασί από το θαυμάσιο Βυσσινόκηπο του Κτήματος Παλυβού που πρόσφερε το House of Wine οι φιλότεχνοι προβληματίστηκαν με πίνακες που μας βάζουν να δούμε κατάματα την αλήθεια: Ένα δυνατό brand μπροστά, μια ανθρώπινη αδυναμία πίσω και αντίστροφα. Λάμψη, ευτυχία, δόξα, πλούτος. Όλα ακουμπούν ξυστά, σχεδόν γδέρνουν τη θλίψη, τη δυστυχία, την αποτυχία τη φτώχεια.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.

Το House of Wine σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, στήριξε ως Χορηγός Οίνου, καθ’όλη την διάρκεια του έτους πολλούς από τους ζωγράφους και καλλιτέχνες που έδωσαν τον παρόν στα εικαστικά δρώμενα στην Titanium Yiayiannos Gallery, κλείνοντας με αυτή την έκθεση το κύκλο για εφέτος, ανοίγοντας όμως τους δρόμους του κρασιού ως Χορηγός Οίνου σε άλλες εκδηλώσεις τέχνης που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του θέρους .

Παραμένουμε λοιπόν συντονισμένοι «Δίπλα στην Τέχνη» και μέχρι την επόμενη ενημέρωση .....

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης