Με το υπέροχο Αβαντίς Λευκό τοHouse of Wine χορηγός Οίνου στο Γυάλινο Θέατρο.Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Γεια σας καλοί μου φίλοι,

Μερικές ημέρες μας χωρίζουν από τον μήνα των Χριστουγέννων, της αγάπης, της χαράς και της ελπίδας… Ετσι εμείς στο House of Wine είπαμε να σας ταξιδέψουμε «Ως την άκρη του ονείρου» την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, αφενός για να μπει με το δεξί ο μήνας, αφετέρου για να σας θυμίσουμε πώς με την αγάπη νικάς τα πάντα !!!!

Και πώς θα γίνει αυτό? Θα με ρωτήσετε… Μαγικά θα κάνετε?? Όχι όχι… δεν θα κάνουμε μαγικά αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από έναθεατρικό έργο για παιδιά που το κείμενο και την σκηνοθεσία έχει κάνει η Κέλλυ Σταμουλάκη, να σας μεταφέρουμε μέσα από τις μελωδίες που έχει συνθέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ερμηνεύει με ζωντανή μουσική επι σκηνής με άρπα, πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, φλάουτο, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά, ο εξαιρετικός Βασίλης Λέκκας, πλαισιωμένος από 9 μελή θίασο, σε ένα κόσμο μαγικό που υπάρχει πίστη, αισιοδοξία, ελπίδα και αγάπη.

Όλα αυτά θα γίνουν στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης «Ως την άκρη του ονείρου». Μια παράσταση για παιδιά από 4 έως 104 ετών.

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά την φιλία, την αγάπη και την καλοσύνη. Ένα έργο που αποδεικνύει ότι αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!. Ένα παραμύθι με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτεια, εκπλήξεις και ανατροπές… Ως την άκρη του ονείρου με εξαιρετικές μουσικές επί σκηνής που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Γιατί, μια φορά ως την άκρη του Ονείρου …δεν είναι ποτέ αρκετή.

Το House of Wine θα είναι εκεί με το Αβαντίς Λευκό, ένα υπέροχο κρασί από Viognier, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό με εξαιρετική σχέση ποιότητας /τιμής, 1ο σε πωλήσεις κρασί το 1ο Εξάμηνο του 2013, για να ευφράνει τους ουρανίσκους των μαμάδων, μπαμπάδων και γιατί όχι της γιαγιάς και του παππού των παιδιών που θα παρακολουθήσουν την υπέροχη αυτή παράσταση, που από την πρώτη ημέρα που ανέβηκε είναιsold out, έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές και συγκαταλέγεται στις 3 καλύτερες παιδικές παραστάσεις της χρονιάς.

Γιατί το House of Wine, όπως ξέρει να επιλέγει και να σας προτείνει τα καλύτερα κρασιά, έτσι ξέρει να επιλέγει και να σας προτείνει και την τροφή του πνεύματος, επιλέγοντας να είναι Χορηγός Οίνου στις καλύτερες εικαστικές εκδηλώσεις.

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και ο Θίασος Αβάντι, προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την Επίσημη Πρεμιέρα στους φίλους του House of Wine και τους υπόσχονται ότι μετά το πέρας της παράστασης θα φύγουν τραγουδώντας και με γεμάτη την καρδιά τους από αγάπη, όπως άλλωστε απαιτεί και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Διανομή:

Βασίλης Λέκκας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Αργυρώ Αγγελοπούλου, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας Μπράβος , Κωνσταντίνα Χρίστου.