Δίπλα στην Τέχνη: ΜΥΘ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο Badminton με Salto Σκούρ Γράφει η Αλίκη Δανάλη


Αγαπημένοι μου φίλοι Καλή μας Χρονιά!!!

Οι λαμπερές γιορτινές μέρες, έφυγαν και μαζί με αυτές μια χρονιά που από μόνη της, σαν νούμερο 2013 (το 13 εννοώ) έ ! δεν ήταν και ότι το καλύτερο για πολλούς ανθρώπους.

Ετσι, το 2014 σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να είναι μια υπέροχη χρονιά, με αισιοδοξία και χαμόγελα και με την ελπίδα ότι όλος ο κόσμος θα περνάει καλύτερες μέρες και νύχτες.

Το «καλύτερο» για μερικές νύχτες, τουλάχιστον από άποψη ποιοτικής διασκέδασης μπορούμε να σας το εξασφαλίσουμε, αφού το HOUSE OF WINE και οι Ελληνες Οινοπαραγωγοί μας, για μια ακόμη χρονιά θα στηρίζουν ως Χορηγοί Οίνου θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εικαστικές βραδιές, στο πλαίσιο δράσης του House of Wine «Δίπλα στην Τέχνη» και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο στον χώρο, προσφέροντας προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε όποια εκδήλωση σας ενδιαφέρει.

Καλή μας αρχή λοιπόν, με μια υπέροχη παράσταση που θα ανεβεί από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο LOFT στο ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON με τίτλο «Μυθ-ιστορίες Γυναικών».

Η σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου  με συνοδεία του Γιώργου Δούση στο πιάνο, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού και την ενδυματολογική επιμέλεια από την Εύα Νάθενα, θα δώσει μια διαφορετική παράσταση, μέσα από ένα «πάντρεμα» λόγου- υποκριτικής- κίνησης-ερμηνείας, με αγαπημένα ακούσματα του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, σε μια θεματολογία με διπλό επίπεδο, το βιωματικό και το περιγραφικό.

Η ηρωίδα ενσαρκώνει πολλές διαφορετικές γυναίκες ως προς τον χαρακτήρα- θυμικό τους, που μιλούν για τα πάθη, τα λάθη, τις επιλογές τους και τις στάσεις ζωής που τις διαμόρφωσαν, σε ένα ταξίδι μέσα στην αιωνιότητα και σε συνδυασμό με την αμφιθυμία της θάλασσας και τις φάσεις της σελήνης.

Σε αυτή την παράσταση, ύμνο στην γυναικεία υπόσταση, το House of Wine και το Κτήμα Σκούρα, επέλεξαν να προσφέρουν ως Χορηγοί Οίνων στην Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης ένα υπέροχο κρασί, το Salto 2012. Ένα λευκό ξηρό κρασί, 100% μοσχοφίλερο, εξαιρετικά κομψό, γεμάτο με αρώματα λευκού τριαντάφυλλου, βιολέτας, γιασεμιού, φλούδας πορτοκαλιού και μιας νότας μέντας, που θα δροσίσει τους ουρανίσκους των θεατών με την εκρηκτική νόστιμη οξύτητα του .

Η Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα 8 στο Badminton Loft Stage και το House of Wine προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για όσους θα ήθελαν να την παρακολουθήσουν.

Αν είστε ήδη πελάτης του House of Wine ή ...πρόκειται να γίνετε, πατήστε το πλήκτρο "Υποβολή Συμμετοχής",  συμπληρώστε τη φόρμα που θα παρουσιαστεί και θα συμμετάσχετε στην κλήρωση για τις προσκλήσεις!

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Τετάρτη έως και τις 26 Φεβρουαρίου.

Καλή μας Χρονιά και στην Υγεία μας με ένα Salto 2012 από το House of Wine και το Κτήμα Σκούρα!!!!Αλίκη Δανάλη