Με τα υπέροχα κρασιά Αβαντίς το House of Wine χορηγός Οίνου στο έργο "Η Μαρινέλα Συναντά τη Βέμπο".Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Αγαπητοί μου φίλοι,

Στο προηγούμενο κείμενό μου, σας είχα υποσχεθεί ότι το House of Wine για τη νέα χρονιά θα μπορούσε να εξασφαλίσει για τους φίλους και πελάτες τους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δίπλα στην Τέχνη», το «καλύτερο» για μερικές νύχτες, από άποψη ποιοτικής διασκέδασης.

Και επειδή όσοι μας γνωρίζετε, θα ξέρετε καλά, ότι όταν το House of Wine υπόσχεται κάτι το κάνει, ιδού, ερχόμαστε ακόμη μια φορά να σας επιβεβαιώσουμε.

Οι άνθρωποι που αγαπούν το κρασί, είναι σίγουρο ότι αγαπούν και την μουσική . Όταν λοιπόν «Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΒΕΜΠΟ» μέσα από ένα φιλόδοξο ελληνικό μιούζικαλ πάνω στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, το House of Wine μαζί με το Κτήμα Αβαντίς και τα κρασιά Κτήμα Αβαντίς Λευκός 2013 και Κτήμα Αβαντίς Ερυθρός 2009 θα είναι εκεί ως Χορηγοί Οίνων, συνοδεύοντας οινικά αυτό το μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, στην Επίσημη Πρεμιέρα της ομώνυμης παράστασης την Τρίτη 28 Ιανουαρίου. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης σε ένα υπέροχο χώρο όπως αυτό του Θεάτρου BADMINTON, μόνο απολαυστικό θα μπορεί να είναι.

Σε αυτό το παιχνίδι αναμνήσεων η παράσταση ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, μεταξύ «είναι και φαίνεσθαι», πρόζας και μελωδίας, ρεαλισμού και μυθοπλασίας. Ένας ζωντανός θρύλος, η Μαρινέλλα, συναντά επί σκηνής μια άλλη γυναίκα θρύλο και ζωντανεύει σε κείμενο - σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, μια ολόκληρη εποχή, έχοντας δίπλα της τον Τραϊφόρο, τον Παυλάρα, κι ένα καστ 50 ηθοποιών και τραγουδιστών με ζωντανή ορχήστρα, που βοηθούν να ξεδιπλωθεί όλο το κουβάρι μιας σύνθετης προσωπικότητας, μιας δύσκολης εποχής και ενός μουσικού θησαυρού, που ακόμα περνά στα στόματά μας σαν παρακαταθήκη.

Σε αυτό το παιχνίδι συναισθημάτων, μουσικής απόλαυσης και αναμνήσεων, το House of Wine έρχεται να προσθέσει και το παιγνίδι των γεύσεων, με το λευκό κρασί Κτήμα Αβαντίς με το απαλό λεμονοπράσινο χρώμα του, τα έντονα αρώματα πράσινων και κίτρινων φρούτων, με την λεμονάτη και φρουτώδη επίγευσή του, να συναγωνίζεται με το ερυθρό Κτήμα Αβαντίς με το ρουμπινί με ιώδεις ανταύγειες χρώμα του, με τα έντονα αρώματα κόκκινων μικρών φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας, με τις ευγενικές τανίνες που με την δροσερή τους οξύτητα προσδίδουν στην γευστική πολυπλοκότητα και στην μακριά φρουτώδη επίγευση, για να ξεδιπλωθούν οι γεύσεις στους ουρανίσκους των θεατών και να τους προσφέρουν την διπλή αυτή απόλαυση.

Μια ιδέα και όχι μόνο για τα υπέροχα Κρασιά του Κτήματος Αβαντίς, θα πάρετε όσοι παραβρεθείτε στην Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης. Για την παράσταση όμως θα σας προϊδεάσουμε άμεσα, αναφέροντας ενδεικτικά μερικά ονόματα από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές παράστασης, όπως: ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ, ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΪΝΗΣ, ΝΤΑΙΖΗ ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΝΕΦΕΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ και άλλοι. ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ, ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΕΥΑ ΝΑΘΕΝΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΕΚΩ

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να βρείτε στο http://www.badmintontheater.gr/musical/marinella-vempo/

Το House of Wine σε συνεργασία με το Θέατρο BADMINTON εξασφάλισε για την Επίσημη Πρεμιέρα 5 διπλές προσκλήσεις, που θα διαθέσει αποκλειστικά σε  πελάτες του, που θα θελήσουν να είναι κοντά μας την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 20:30.

Και έπεται συνέχεια, αγαπητοί μου φίλοι γιατί το κρασί είναι τέχνη και το House of Wine στηρίζει την τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις της.

Στην Υγειά μας!