Δίπλα στη Τέχνη: Το House of Wine με τα κρασιά της Γαίας χορηγός Μουσικής ΒραδιάςΑπό την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένα όνομα, μία ιστορία και μία τεράστια παρακαταθήκη στον πολιτισμό και στην μουσική παιδεία της χώρας μας. Είναι αυτός που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενεές και μέχρι σήμερα συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις μουσικές του γνώσεις, να ανακαλύπτει και να καθιερώνει καλλιτέχνες και αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να συγκινεί και να ταξιδεύει μελωδικά το κοινό του.
 Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σεβασμό στο έργο του μεγάλου δημιουργού, εμπνέεται από αυτό, ερμηνεύει και ενορχηστρώνει μερικά από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις φωνές των μεγαλυτέρων ερμηνευτών της χώρας μας, καταθέτοντας την δική του προσωπική μουσική σφραγίδα.
Τόσο το House of Wine όσο και η Γαία Οινοποιητική, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια της Γαίας στο χώρο του κρασιού, υποστηρίζουν την εκδήλωση και τιμούν το μεγάλο δημιουργό προσφέροντας σαν χορηγία τα κρασιά της δεξίωσης που θα επακολουθήσει: «Monograph λευκό» και «Monograph ερυθρό» θα αποτελέσουν τη δεύτερη απόλαυση των φίλων της μουσικής και των επισήμων μετά τη μουσική εκδήλωση.

Τον Μαυρίκιο συνοδεύει η δεκαμελής "Ορχήστρα των Αισθήσεων" που δημιούργησε ο ίδιος και η οποία αποτελείται από νέους και ταλαντούχους μουσικούς. Στην επιβλητική αίθουσα συναυλιών του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, ο Μαυρίκιος και η ορχήστρα του θα μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά με συναισθήματα και ηχοχρώματα από πιάνο, ακορντεόν, κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς, βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα, σαξόφωνο και κρουστά, με την τιμητική παρουσία του ιδίου του συνθέτη.
 


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ερμηνεία: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Συνοδεύει η «Ορχήστρα των Αισθήσεων»

Ενορχηστρώσεις - Διασκευές - Μουσική Διεύθυνση : Μαυρίκιος Μαυρικίου

Πιάνο - Ακορντεόν : Μαυρίκιος Μαυρικίου, Κιθάρα - Κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος, Κιθάρα – μπουζούκι - μπαγλαμάς: Ιάσονας Μαυρογεώργος,Βιολί: Πολυξένη Μιγγούλη, Βιολοντσέλο: Κωνσταντίνος Σερελέας, Κοντραμπάσο: Λουκάς Κερκύρας,Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου, Κλαρινέτο: Ελίνα Γεωργίου, Σαξόφωνο: Κωνσταντίνος Κονήδας, Τρομπέτα: Κική Ανωμεριανάκη, Τύμπανα: Χριστόφορος Γκερμένης


Τοποθεσία : Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλατεία Ἁγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 10561 Ἀθήνα

Πληροφορίες: ticketservices.gr, τηλ. 210 7234567
Ημερομηνία : Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20:30

Διάρκεια παράστασης : 2 ώρες

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :

Προπώληση: 12 ευρώ (γενική είσοδος)

Στο ταμείο, την ημέρα της παράστασης: 15 ευρώ (γενική είσοδος) Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Εισιτήρια Online:
www.ticketservices.gr Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567