Είναι περίεργη η αίσθηση του ήρεμου πρωινού, της ησυχίας, μετά την ένταση και τον ...χαμό της χτεσινής ημέρας, της ημέρας των γενεθλίων μας.

Είναι αλήθεια ότι, μετά τα μηνύματα που είχαμε από εσάς, πελάτες και φίλους του House of Wine, περιμέναμε ότι η διαδικτυακή εκδήλωση για τα γενέθλιά μας θα ήταν επιτυχημένη. Όχι ότι έλειπε η αγωνία για το αποτέλεσμα, η αμφιβολία, αλλά...

Αυτό που έγινε, όμως, κανείς δεν το είχε προβλέψει, ούτε τις στιγμές των ...καλυτέρων προσδοκιών μας δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση!

Η χθεσινή ημέρα, πέρα από ημέρα των πρώτων μας γενεθλίων, ήταν και ημέρα των ρεκόρ:

Ρεκόρ επισκεψιμότητας, προσέλευσης στις ιστοσελίδες μας, ρεκόρ αριθμού παραγγελιών, ρεκόρ τηλεφωνημάτων... δεν υπήρξε δείκτης από τους πολλούς που παρακολουθούμε, που να μην έπιασε ...κόκκινο!

Αλλά υπήρξε και ένα ρεκόρ που εμείς, στο House of Wine το θεωρούμε πολυτιμότερο όλων: Ήταν ένα ρεκόρ αγάπης, αποδοχής μας από εσάς, σε βαθμό που δεν το φανταζόμασταν. Εκατοντάδες σχόλιά σας, τηλεφωνήματα με ευχές, ακόμα και επισκέψεις... έκφραση εμπιστοσύνης, εκτίμησης αυτού που κάνουμε και όσων πετύχαμε.

Για όλα αυτά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Και υποσχόμαστε ότι «τα καλύτερα είναι μπροστά μας» -και μπροστά σας, όπως με βεβαιότητα το εξέφρασε στις ευχές της μια καλή φίλη.

Αυτή η επικοινωνία μας είναι σύντομη... δεν έχουμε ακόμα "συνέλθει", και μας περιμένει πολλή δουλειά: Να καταγράψουμε τις εκατοντάδες συμμετοχές στο "Επιλέξτε και κερδίστε" και στα 5 Quiz, να αποδελτιώσουμε τα σχόλιά σας και τις ευχές σας, και το κυριότερο: Να κάνουμε τις κληρώσεις που θα αναδείξουν τους τυχερούς που θα πάρουν τα δώρα. Σας εξομολογούμαστε ότι, τελικά είναι μια ...μελαγχολική διαδικασία. Γιατί επισημαίνει το τέλος μιας γιορτής που θα θέλαμε να συνεχίζεται επ' αόριστον, αλλά και γιατί πάρα πολλοί θα μείνουν χωρίς δώρα, παρά το τεράστιο αριθμό των δώρων που θα κληρωθούν...

Ευχαριστούμε και πάλι... ήσασταν ΟΛΟΙ υπέροχοι!