Οι «Πρωταθλητές» μας δείχνουν το δρόμο:  Το φαινόμενο Torres Από τον Τ. Πικούνη

Όπως κάθε τέλος τριμήνου, έτσι και στις 31 Μαρτίου βγάλαμε τους Πρωταθλητές του τριμήνου: Τα κρασιά δηλαδή που εσείς, οι πελάτες του House of Wine αναδείξατε μέσα από τις αγορές σας από 1/1/2011 έως και 31/3/2011, που για ευκολία ονομάζουμε και "Πρωταθλητές του Χειμώνα".

Μπορείτε να δείτε τους Πρωταθλητές του τριμήνου στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας, καθώς και τους Πρωταθλητές κάθε κατηγορίας: Των Ερυθρών, των Λευκών και των Ροζέ για την ίδια περίοδο.

Δεν διεκδικούμε δάφνες στατιστικής της πανελλήνιας πώλησης κρασιών, αλλά επειδή τα κρασιά μας πωλούνται σε ολόκληρη της Ελλάδα, από το Καστελλόριζο μέχρι τον Έβρο, και σε ένα ευρύτατο κοινό από άποψη εισοδημάτων, εκπαίδευσης, ηλικιών κλπ., πιστεύουμε ότι -ελλείψει άλλης παρόμοιας στατιστικής από οπουδήποτε αλλού- μπορούμε να δώσουμε μια ιδέα στους φίλους μας των προτιμήσεων του οινόφιλου κοινού πανελλαδικά. Εξ' άλλου, το "δείγμα" μας είναι πολύ μεγαλύτερο των 1000 ατόμων που συνήθως χρησιμοποιούν οι "επίσημοι" στατιστικοί οργανισμοί και εταιρείες.

Διαβάζοντας λοιπόν τον κατάλογο των "Πρωταθλητών του Χειμώνα", δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί κανείς διαπιστώνοντας