Ανοιχτές Πόρτες: Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας!Το Σαβαβτοκύριακο που μας πέρασε έγιναν σε όλη την Ελλάδα οι εκδηλώσεις του προγράμματος "Ανοικτές Πόρτες" στα οινοποιεία που συμμετείχαν -και ήσαν σχεδόν όλα! Εμείς επισκεφθήκαμε οινοποιεία και εντυπωσιαστήκαμε από την προσέλευση, το κέφι αλλά και την άψογη οργάνωση, στα περισσότερα οινοποιεία.

Αλλά... σημασία δεν έχουν οι δικές μας εντυπώσεις. Σημασία έχουν οι δικές σας! Τόσο για εμάς, για τους καταναλωτές, αλλά ιδιαίτερα για τους παραγωγούς. Που μόχθησαν για να πετύχει αυτή η εκδήλωση, που πρόσφεραν χαρά και διασκέδαση σε όλους μας δωρεάν, σε μια εποχή που αυτή μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.

Αν λοιπόν επισκεφθήκατε κάποιο (ή κάποια) οινοποιεία στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ανοιχτές Πόρτες"... γράψτε μας τις εντυπώσεις σας! Και όχι μόνο: Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας του οινοποιείου, των κρασιών, των εκδηλώσεων, περιγράψτε τα κρασιά που δοκιμάσατε. Μην ανησυχείτε... δεν περιμένουμε... δημοσιογραφικής ποιότητας ανταποκρίσεις. Γράψτε μας απλά, με δικά σας λόγια. Εμείς συγκεντρώνουμε το υλικό από τους φίλους μας και θα το δημοσιεύσουμε σε ειδικό άρθρο για την ωραία αυτή εκδήλωση!

Γράψτε μας λοιπόν στο  info@houseofwine.gr,, συμπεριλάβετε τις φωτό σας, πείτε μας αν δεν θέλετε να εμφανιστεί το όνομά σας και ...περιμένουμε την ανταπόκρισή σας από το δικό σας πανηγύρι του κρασιού!