Τώρα Kyr-Gianni eShop με τη συνεργασία του House of Wine!

Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κυρ-Γιάννη, που με την υποστήριξη του House of Wine είναι πια στον αέρα! Το Kir-Yianni eShop σε συνδυασμό με τη σελίδα facebook της Κυρ-Γιάννη, εντάσσεται στην προσπάθειά μας να είμαστε πάντα κοντά στον καταναλωτή των προϊόντων μας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να έχει καλύτερη και αμεσότερη πρόσβαση σε όσα γίνονται στο Κτήμα. Μας αρέσει και θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις καθημερινές στιγμές στο αμπέλι και στο οινοποιείο, νέα μας από όλο τον κόσμο, όπως και πειραματικές οινοποιήσεις. Το κρασί θέλει χρόνο και ευτυχώς διαθέτουμε όσο χρειάζεται! Εσείς μπορείτε πολύ γρήγορα πια να παίρνετε μια γεύση από όλα αυτά! Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Στέλλιος ΜπουτάρηςΜε αυτό το κείμενο ο Στέλλιος Μπουτάρης υποδέχεται τους φίλους του Κτήματος Kυρ-Γιάννη στο ολοκαίνουργο eShop του! To  Kir-Yianni eShop! Που όπως και ο ίδιος λέει "που με την υποστήριξη του House of Wine είναι πια στον αέρα!"

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι εδώ στο House of Wine -και ιδιαίτερα βέβαια η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού- που μια δουλειά αρκετών μηνών σε στενή συνεργασία με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη είναι πια στον αέρα και μπορεί να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες φίλους των κρασιών του Κυρ-Γιάννη με την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα που εξυπηρετούνται οι χιλιάδες πελάτες και φίλοι του House of Wine. Γιατί πίσω από το Kir-Gianni eShop βρίσκεται η "μηχανή" του House of Wine, από την παρουσίαση του καταλόγου των κρασιών, την παραγγελία τους, την πληρωμή τους μέχρι και την παράδοση στην πόρτα, οπουδήποτε στην Ελλάδα! ΄

Τώρα λοιπόν οι φίλοι του Κτήματος Κυρ-Γιάννη μπορούν να παραγγείλουν τα κρασιά τους απ' ευθείας από το κτήμα! Στη διεύθυνση http://shop.kiryianni.gr/ θα βρουν όλα τα κρασιά του Κυρ-Γιάννη, με αναλυτικές περιγραφές και με τα πιάτα που ταιριάζουν στο κάθε ένα. Θα βρουν επίσης παλαιές εσοδείες σε μια πολύ ωραία και λειτουργική εμφάνιση ώστε να διευκολύνεται η επιλογή, καθώς επίσης το "Κρασί της Εποχής" και την "Προσφορά του Μήνα".

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του θαυμάσιου eShop, του Kir-Gianni eShop, τόσο από την πλευρά του House of Wine, όσο και τους συνεργάτες του κτήματος. Ιδιάιτερα να συγχαρούμε το Στέλλιο Μπουτάρη, που είναι ασφαλώς πρωτοπόρος ανάμεσα στους οινοποιούς στην χρήση και -κυρίως- στην εκμετάλλευση του Διαδικτύου, και που με την θερμή υποστήριξη αυτής της συνεργασίας πέτυχε να έχει το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σε ελάχιστο χρόνο το πιό λειτουργικό eShop που διαθέτει σήμερα Ελληνικό Οινοποιείο.

Ευχόμαστε στο Kir-Gianni eShop καλή επιτυχία!