Τώρα Kyr-Gianni eShop με τη συνεργασία του House of Wine!

Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κυρ-Γιάννη, που με την υποστήριξη του House of Wine είναι πια στον αέρα! Το Kir-Yianni eShop σε συνδυασμό με τη σελίδα facebook της Κυρ-Γιάννη, εντάσσεται στην προσπάθειά μας να είμαστε πάντα κοντά στον καταναλωτή των προϊόντων μας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να έχει καλύτερη και αμεσότερη πρόσβαση σε όσα γίνονται στο Κτήμα. Μας αρέσει και θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τις καθημερινές στιγμές στο αμπέλι και στο οινοποιείο, νέα μας από όλο τον κόσμο, όπως και πειραματικές οινοποιήσεις. Το κρασί θέλει χρόνο και ευτυχώς διαθέτουμε όσο χρειάζεται! Εσείς μπορείτε πολύ γρήγορα πια να παίρνετε μια γεύση από όλα αυτά! Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Στέλλιος ΜπουτάρηςΜε αυτό το κείμενο ο Στέλλιος Μπουτάρης υποδέχεται τους φίλους του Κτήματος Kυρ-Γιάννη στο ολοκαίνουργο eShop του! To  Kir-Yianni eShop! Που όπως και ο ίδιος λέει "που με την υποστήριξη του House of Wine είναι πια στον αέρα!"

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι εδώ στο House of Wine -και ιδιαίτερα βέβαια η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού- που μια δουλειά αρκετών μηνών σε στενή συνεργασία με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη είναι πια στον αέρα και μπορεί να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες φίλους των κρασιών του Κυρ-Γιάννη με την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα που εξυπηρετούνται οι χιλιάδες πελάτες και φίλοι του House of Wine. Γιατί πίσω από το Kir-Gianni eShop βρίσκεται η "μηχανή" του House of Wine, από την παρουσίαση του καταλόγου των κρασιών, την παραγγελία τους, την πληρω