Οι Πρωταθλητές του 2011 είναι εδώ!
 Οι Πρωταθλητές του 2011 είναι εδώ! Είναι οι Πρωταθλητές που εσείς αναδείξατε μέσα από τις αγορές σας, οι δικοί σας Πρωταθλητές. Αυτοί δηλαδή που δεν αναδείχθηκαν από την "ψήφο" κάποιων "ειδικών", αλλά από την "δημοκρατική" ψήφο των πελατών του House of Wine, την ψήφο που "μετράει" περισσότερο από όλες!

Δεν ισχυριζόμαστε ότι οι Πρωταθλητές μας αποτελούν την απόλυτη έγκυρη λίστα των ελλήνων καταναλωτών. Αλλά επειδή πουλάμε σχεδόν όλα τα κρασιά σε όλη την Ελλάδα, οι Πρωταθλητές του House of Wine αποτελούν μια καλή ένδειξη των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού.

Έτσι λοιπόν, όπως πάντα, σήμερα παρουσιάζουμε τέσσερεις κατηγορίες πρωταθλητών: Μιά γενική και τρείς ειδικές. .

Στην γενική κατηγορία, κατατάσσονται όλα τα κρασιά -ασχέτως χρώματος ή άλλων ιδιοτήτων. Στις τρείς υπόλοιπες, κατατάσσονται οι πρωταθλητές του κάθε "χρώματος": Πρωταθλητές των ερυθρών, των λευκών και των ροζέ.

Εφέτος είχαμε ισοπαλία: 5 λευκά και 5 ερυθρά στην πρώτη δεκάδα!

Να σχολιάσουμε το γεγονός ότι έχουμε πάλι στην 1η θέση την "αιώνια" πρώτη μας: Την θαυμάσια Viña Esmeralda, ακλόνητη και αμετακίνητη! Στη δεύτερη θέση όμως έχουμε ένα κρασί που εμφανίστηκε στα "ράφια" πρόσφατα και που αμέσως έγινε Best Seller: Το Ρήγα Κούπα, ένα από τα κρασιά που φέρνουν το νέο "άνεμο" στην ελληνική οινοποιία, αποτέλεσμα της κρίσης: Και ποιοτικό και φθηνό!

Τρία μόνο από τα δέκα πρώτα κρασιά προέρχονται από το εξωτερικό, δείχνοντας την προτίμησή σας στα ελληνικά κρασιά.

Είναι κρίμα που ανάμεσα στα πρώτα δέκα δεν εμφανίζεται κανένα από τα ροζέ και ιδιαίτερα από τα θαυμάσια ελληνικά ροζέ. Ελπίζουμε στο μέλλον να σας ...πείσουμε οτι τα ροζέ αξίζουν την προσοχή σας!
 
  Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών του 2011
    
1Viña Esmeralda (Torres)
Το σχεδόν μόνιμο πρώτο σε πωλήσεις κρασί του House of Wine επιβεβαιώνει και σ'αυτή τη χρονιά την κυρίαρχη θέση του στις προτιμήσεις σας. Ενα κρασί με απαράμιλλη σχέση ποιότητας-τιμής.
Περισσότερα...
 
2Ρήγας Κούπα (Νίκος Λαζαρίδης)
Ο Ρήγας είναι εξαιρετικό χαρτί...  και συνήθως κερδίζει: Ένα κομψό κρασί με ρουμπινί χρώμα και αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους, με ισορροπημένο χαρακτήρα που αφήνει μια ξεχωριστή γεύση στο στόμα.
Περισσότερα...
 
3Bιβλία Χώρα Λευκός ((Βιβλία Χώρα)
Πρώτο σε πωλήσεις από το House of Wine Ελληνικό κρασί το 2010. Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νέο-κοσμίτικο προφίλ.
Περισσότερα...