ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Παλαιώστε κρασιά στις Οινοθυρίδες ΔΩΡΕΑΝ! Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν αγοράσει από το House of Wine κρασιά επετείων. Όχι, δεν είναι ειδικά κρασιά για τις επετείους σας, όπως π.χ. οι Σαμπάνιες, αλλά κρασιά που η χρονιά τους συμπίπτει με τη συγκεκριμένη επέτειο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες αγοράζονται επετειακά κρασιά, όπως στην περίπτωση της γέννησης παιδιού, οπότε αγοράζεται ένας αριθμός κρασιών της χρονιά της γέννησης , φυλάσσονται και ανοίγονται σε συγκεκριμένα γενέθλια, όπως π.χ. στην ενηλικίωση, ή στην περίπτωση γάμου, οπότε τα κρασιά με την χρονιά του γάμου, ανοίγονται στα 20, 30 40 ή και παραπάνω χρόνια, στην γαμήλια επέτειο. Αν απορείτε πως κρασιά ηλικίας σαράντα και πάνω ετών συντηρούνται, σας βεβαιώνουμε οτι υπάρχουν, π.χ. πολλά Cabernet Sauvignion που παλαιώνουν και συντηρούνται για 80 ή και παραπάνω χρόνια!

Μπορεί βέβαια να αγοραστούν κρασιά σε οποιαδήποτε επέτειο και να ανοιχθούν μετά το πέρασμα κάποιων χρόνων, αλλά οι κυριότερες επέτειοι είναι οι προηγούμενες.

Το πρόβλημα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι διπλό: Θα πρέπει να υπάρχει τόσο ο χώρος όσο και οι συνθήκες παλαίωσης, για να εξασφαλιστεί η σωστή παλαίωση και συντήρηση των κρασιών. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει η φροντίδα -για τις μακροχρόνιες παλαιώσεις- της αλλαγής των φελλών όταν αυτό χρειάζεται, και του γενικότερου ελέγχου της κατάστασης των κρασιών, όπως του ανοίγματος και δοκιμής κάποιων κρασιών κλπ.

Είναι λοιπόν αρκετά δύσκολο για ένα απλό "θνητό" να καταφέρει κάτι τέτοιο, γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο και οι ειδικές γνώσεις συνήθως δεν υπάρχουν. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ασφαλώς το ...φθηνότερο βήμα είναι η αγορά των κρασιών!

Γνωρίστε λοιπόν τις Οινοθυρίδες μας, που καταργούν τα προβλήματα αυτά και εξασφαλίζουν την άψογη συντήρηση των κρασιών για το απαιτούμενο διάστημα!

Μην σας ξεγελάσει ο τίτλος ... δεν προτείνουμε να βάλετε τα κρασιά σας -όσο πολύτιμα και αν είναι- σε τραπεζικές θυρίδες!

Το House of Wine σε συνεργασία με την Μπουτάρης Α.Ε. προσφέρει ς την δυνατότητα στους πελάτες του να αποθηκεύσουν και συντηρήσουν με επαγγελματικό τρόπο μεγάλο αριθμό φιαλών χωρίς χρέωση  σε προσωπική Οινοθυρίδα της Μπουτάρη Α.Ε., αρκεί να αγοραστούν 4 κιβώτια τουλάχιστον (24 φιάλες) από συγκεκριμένα κρασιά Μπουτάρη, που είναι κατάλληλα για μακρά παλαίωση.

Κατά την αγορά ο πελάτης λαμβάνει πιστοποιητικό φύλαξης. Τα κρασιά ελέγχονται τακτικά και ο αγοραστής λαμβάνει αναφορά κατάστασης κάθε 1 ή 2 χρόνια, και όποτε απαιτείται αλλάζονται οι φελλοί των κρασιών. Επίσης, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η παλαίωση είναι πιθανόν στο μέλλον να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, αμέσως ειδοποιείται ο πελάτης ώστε να καταναλώσει τα κρασιά του σε άριστη ακόμα κατάσταση. Σε κάθε επέτειο ο πελάτης μπορεί να ζητήσει όσα κρασιά επιθυμεί, με χρέωση μόνον των μεταφορικών τους. Ανά πάσα στιγμή και στο πέρασμα του χρόνου, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη θυρίδα σας με νέα οινικά αποκτήματα Μπουτάρη των ιδίων ετικετών ακι εσοδειών, ώστε να δημιουργήσετε μία αξιόλογη συλλογή ικανή να δώσει γεύση σε κάθε ορόσημο της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Στην περίπτωση προσθήκης αρκεί η αγορά 1 μόνο κιβωτίου (6 φιαλών).

Είναι βέβαια προφανές ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει οπωσδήποτε κάποια επέτειος για να φυλαχθούν κρασιά στις οινοθυρίδες. Ο κάθε οινόφιλος που θέλει να διατηρήσει σε άψογη κατάσταση τα κρασιά του, μπορεί να το κάνει με τους παραπάνω μόνο όρους.

Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που πιστεύουμε ότι θα εκμεταλλευτούν οι φίλοι μας για να διατηρήσουν τα κρασιά τους!

Τα κρασιά που προτείνονται για μακρά παλαίωση είναι όλα τα Ξινόμαυρα Μπουτάρη και η Καλλίστη Μπουτάρη, ανάλογα με το χρονικό διάστημα συντήρησης που απαιτείται.

Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την κα Αννα Καραμάνη στα τηλέφωνα του House of Wine. (210 6773315 και 801-111-WINE (9463).