Σεμινάριο: Εισαγωγή στη Γευσιγνωσία Είναι πολλές οι φορές που έχουμε δεχθεί email φίλων του House of Wine που μόλις άρχισαν τη φιλία τους με το κρασί και με τα τόσα θαυμάσια γύρω από αυτό. Ζητούν πληροφορίες, υποβάλλουν ερωτήσεις, μας ρωτούν πως θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερα και -κυρίως- να καταλάβουν τα στοιχειώδη γύρω από το κρασί. Και το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους είναι το πως δοκιμάζουμε ένα κρασί.

Αποφασίσαμε λοιπόν να οργανώσουμε ένα εισαγωγικό σεμινάριο για το κρασί που να απευθύνεται ακριβώς σε αυτούς τους νέους φίλους του κρασιού, στους "αρχάριους".

Αν λοιπόν είστε "νέος" στον κόσμο του κρασιού, θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο σύντομο, εξαιρετικά φιλικό και ευχάριστο, χωρίς "τυπικότητες", μέσα από το οποίο θα δοκιμάσετε Λευκά, Ερυθρά και Ροζέ κρασιά και θα μάθετε όλα όσα ένας φίλος του κρασιού χρειάζεται για να ξεκινήσει τη σχέση του με το κρασί, αλλά και να "σταθεί" σε ένα τραπέζι: Γιατί δοκιμάζουμε ένα κρασί, ποιές είναι οι ιδανικές συνθήκες μιας γευστικής δοκιμής, τι ρόλο και πόση σημασία έχει το ποτήρι στην εκτίμηση των χαρακτηριστικών του κρασιού, το ρόλο της κάθε αίσθησης στην όλη διαδικασία, για να καταλήξετε στη ποιοτική εκτίμηση των κρασιών που θα δοκιμάσετε.

Δίπλα σας και "οδηγός" σας θα είναι ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS (Associate Member in the Institute of Wines & Spirits), Wine Educator & Consultant και Σύμβουλος Οίνου του House of Wine. Φιλικός, προσηνής και με εξαιρετική μεταδοτικότητα αλλά -κυρίως- βαθύς γνωστης του κρασιού, θα σας "πάρει από το χέρι" για να σας οδηγήσει στα ουσιαστικά και τυπικά μιας γευσιγνωσίας.

Το σεμινάριο θα γίνει στο Wine Restaurant Paradiso, Αποστολοπούλου 58 στο Χαλάνδρι (πολύ κοντά στο House of Wine) την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μμ., θα έχει διάρκεια 2 ωρών και σε αυτό θα δοκιμάσετε 2 ερυθρά (1 Ξινόμαυρο - Αγιωργήτικο) 2 Λευκά και 1 ροζέ, μαζί με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Για όσους συμμετάσχουν στο σεμινάριο το House of Wine και το Wine Restaurant Paradiso θα προσφέρουν 1 κουπόνι έκπτωσης 20% για 2 άτομα για ένα γεύμα με τις εξαιρετικές ιταλικές λιχουδιές του Paradiso και τα εκλεκτά κρασιά του όποτε εσείς επιθυμείτε.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 25 €/άτομο (20 €/άτομο για πελάτες του House of Wine με συμψηφισμό της διαφοράς των 5 € στην επόμενη παραγγελία τους). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα ανέλθουν κατά μέγιστο σε 30 άτομα.

Ελάτε λοιπόν να δοκιμάσετε, να μάθετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε ένα ευχάριστο και πολύ διδακτικό απόγευμα που θα βάλει τις βάσεις ώστε η αρχική αγάπη σας για το κρασί να εξελιχθεί σε ένα βαθύ και αιώνιο έρωτα!

Προλάβετε, κλείστε τη θέση σας ΤΩΡΑ!.