Φωτογραφίες από το Σεμινάριο Γευσιγνωσίας .
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μμ ξεκίνησε το Σεμινάριο Γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε από το House of Wine στο εστιατόριο Paradiso. Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine αλλά και ιδιοκτήτης του Paradiso οδήγησε με πολύ κέφι τους συμμετέχοντες στα πρώτα βήματα της γευσιγνωσίας.

Οι νέοι φίλοι του κρασιού δοκίμασαν πέντε κρασιά: Δύο λευκά (Μοσχοφίλερο Σκούρα και Κτήμα Αργυρού λευκός), δύο ερυθρά (Κτήμα Γαίας Ερυθρός και Μπουτάρη Ξινόμαυρο Reserve) και το ροζέ Ακακίες του Κυρ-Γιάννη, αναγνωρίζοντας με ενθουσιασμό γεύσεις και αρώματα σε ένα παιγνίδι ενορχηστρωμένο από το Γρηγόρη, που έδωσε στο Σεμινάριο το κέφι μιας μεγάλης παρέας.

Ήταν τελικά ...δύσκολο να τελειώσει το Σεμινάριο, γιατί και μετά το τυπικό τέλος κανείς δεν έφευγε, και οι συζητήσεις γύρω από τις δοκιμές, το κρασί αλλά και το ...επόμενο Σεμινάριο συνεχίζονταν.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες παρέμειναν μετά το τέλος και γεύτηκαν τα θαυμάσια πιάτα του Paradiso.

Εμείς ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους και ασφαλώς θα ανταποκριθούμε στις προτροπές των περισσοτέρων φίλων για τη διοργάνωση του επόμενου Σεμιναρίου με θέμα το ταίριασμα φαγητού και κρασιού.
 
1 .


2 .


3 .


4 .


5 .


6 .


7 .


8 .