Αναβαθμίστε την εφαρμογή μας για το iphone Η εφαρμογή του House of Wine "Εν κίνήσει" για το iphone αναβαθμίστηκε και βρίσκεται ήδη στο κατάστημα της Apple, το AppStore για κατέβασμα απολύτως δωρεάν!

Είναι η εφαρμογή που ήδη βρίσκεται σε χιλιάδες iphones από όπου μπορείτε να να έχετε όση πληροφόρηση χρειάζεστε για το κρασί μαζί σας! Οι 1000+ ετικέτες του House of Wine είναι μαζί σας οπουδήποτε: Στο εστιατόριο, για να δείτε τι ταιριάζει με το φαγητό που διαλέξατε, για να επιλέξετε τα κρασιά που προτιμάτε στην εξοχή, στην παρέα, στο ταξίδι... παντού.

Η νέα έκδοση βελτιώνει σημαντικά την ταχύτητα αλλά και το user interface, τον τρόπο δηλαδή επικοινωνίας του χρήστη με την εφαρμογή, κάνοντάς την ακόμα πιό φιλική και εύκολη στη χρήση.

Επίσης τώρα πια σας προσφέρει:
  • Τη δυνατότητα να μοιραστείτε κάποιο προϊόν με τους φίλους σας στο Facebook, στο Twitter ή μέσω email
  • Δυνατότητα καταχώρησης αγαπημένων και αποστολής της λίστας με email
  • Δυνατότητα καθοδήγησης στα γραφεία του House of Wine για τη παραλαβή της παραγγελίας σας
  • Δυνατότητα Zoom στη φωτογραφία του προϊοντος.

Είτε έχετε ήδη την εφαρμογή σας στο κινητό είτε όχι, κατεβάστε την νέα εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ.

Για όσους έχουν smartphones android... λίγη υπομονή ακόμα: Σύντομα θα κυκλοφορήσει η έκδοση του "Εν κινήσει" και σε αυτό το λειτουργικό σύστημα.

Στο μεταξύ βέβαια υπάρχει και η έκδοση mobile των ιστοσελίδων του Ηouse of Wine, που αυτόματα προσαρμόζεται και αναγνωρίζει το κινητό σας. Απαιτείται όμως σύνδεση στο Internet, εντούτοις προσφέρει όλη τη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων μας στον χρήστη του κινητού.

Δείτε λοιπόν τη πλήρη περιγραφή της εφαρμογής στην αντίστοιχη σελίδα μας και κατεβάστε την εφαρμογή μας στο iphone σας!