Βραβεία για  Wine Blogs: Οι Φιναλίστ του 2012 Οι φιναλίστ των βραβείων 2012 για τα καλύτερα Blogs οίνου, συμπεριλαμβανομένης και μιας νέας κατηγορίας του "Καλύτερου συνολικά Blog Οίνου" καθώς και οκτώ άλλων κατηγοριών, ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες. Το ευρύ κοινό θα έχει τώρα την ευκαιρία να ψηφίσει σε καθεμία από τις εννέα κατηγορίες για να προσδιορίστουν ποια είναι τα blogs που θα βραβευθούν σε κάθε κατηγορία στη Διάσκεψη των Bloggers Οίνου που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Η δημόσια ψηφοφορία για κάθε κατηγορία είναι τώρα σε εξέλιξη στο http://www.surveymonkey.com/s/WBA12. Ο κατάλογος των φιναλίστ ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Μια ομάδα 17 κριτών καθόρισαν τους φιναλίστ σε κάθε κατηγορία. Οι νικητές θα αναδειχθούν με ένα μικτό σύστημα ψηφοφορίας του κοινού και των κριτών.

"Από τα πρώτα Βραβεία Blogs Οίνου που δόθηκαν το 2007 μέχρι σήμερα η κοινότητα των Bloggers Οίνου έχει επεκταθεί σημαντικά και έχει γίνει ένα σημαντικό τμήμα των μέσων ενημέρωσης για το κρασί", δήλωσαν ο Joel Vincent που μαζί με την εταιρεία Zephyr Adventures είναι οι διοργανωτές του Συνεδρίου των Bloggers Οίνου.
"Ο φετινός κατάλογος των φιναλίστ είναι απόδειξη για την συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα των blogs οίνου, την ποικιλία των blogs και των bloggers και την πρόσφατη εμφάνιση των νέων και σημαντικών blogs οίνου." συμπλήρωσαν.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 23:59 της 26ης Ιουλίου. Η παρουσίαση των Βραβείων Blog Οίνου θα γίνει στη Διάσκεψη των Bloggers Οίνου στο Πόρτλαντ του Όρεγκον την 18η Αυγούστου. Το περιοδικό Mutineer Magazine θα χρηματοδοτήσει την τελετή της παρουσίασης των βραβείων.

"Ο στόχος των Βραβείων Blog Οίνου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του blogging και τους bloggers Οίνου σε ένα ευρύτερο κοινό και να ενθαρρύνει την ποιότητα στην κοινότητα των bloggers Οίνου επιβραβεύοντας και τιμώντας το καλύτερο από τα καλύτερα», πρόσθεσε ο Vincent.

Ακολουθεί ο κατάλογος των Φιναλίστ του 2012. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα blogs Οίνου των υποψηφίων και -γιατί όχι- να ψηφίσετε και εσείς τους κατά τη γνώμη σας καλύτερους!

WBA_logo_rotator.jpg


Οι
Φιναλίστ του 2012

Best Blog Post of the Year
Το καλύτερο post της χρονιάς

Finalists:

Best Original Photography or Video on a Wine Blog
H καλύτερη πρωτότυπη Φωτογραφία ή Video σε Wine Blog

Finalists:

Best Industry/Business Wine Blog:
Το καλύερο επαγγελματικό Wine Blog

Finalists:

.

Best Wine Reviews on a Wine Blog:

H καλύτερη παρουσίαση Οίνου σε Wine Blog

Finalists:

Best Single Subject Wine Blog:
To καλύτερο μονοθεματικό Wine Blog

Finalists:

Best Winery Blog:

To καλύτερο Blog Οινοποιείου

Finalists:

Best Writing On a Wine Blog:

H καλύτερη συγγραφή σε Wine Blog

Finalists:

Best New Wine Blog:

Το καλύτερο νέο Wine Blog

Finalists:

Best Overall Wine Blog:

Το καλύτερο συνολικά Wine Blog

Finalists: