Διονύσια 2013: Πώληση κρασιών σε τιμές Οινοποιείου με την τεχνολογία του House of Wine!
"Για πρώτη φορά στην πιο δημοφιλή και καταξιωμένη έκθεση κρασιού «Διονύσια 2013», η τεχνολογία προσφέρει τις υπηρεσίες της στους συμμετέχοντες οινοπαραγωγούς και στους οινόφιλους, δίνοντας τους την ευκαιρία, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, οι μεν οινοπαραγωγοί να προβάλλουν και να πουλήσουν τα κρασιά τους, οι δε οινόφιλοι να αγοράσουν κατά την διάρκεια της έκθεσης, σε τιμές οινοποιείου όποιο κρασί επιθυμούν και να το παραλάβουν στον χώρο τους.

Με την δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την αξιοπιστία της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής κάβας της Ελλάδας, το House of Wine θα βρίσκεται για πρώτη φορά στα Διονύσια, κοντά στους οινοπαραγωγούς και τους οινόφιλους για να προσφέρει αυτό που γνωρίζει να κάνει καλύτερα. Γνώση, τεχνολογία, υπηρεσίες , με πολύ αγάπη για το κρασί.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την δυνατότητα, αφού δοκιμάσουν και επιλέξουν το κρασί που τους αρέσει, να το παραγγείλουν κατά την διάρκεια της έκθεσης,  σε τιμές οινοποιείου, επισκεπτόμενοι το περίπτερο του House of Wine και να το παραλάβουν όπου αυτοί επιθυμούν, στο σπίτι, στο εξοχικό τους, στο γραφείο τους εντός και εκτός Αθηνών.

Οι Ελληνες παραγωγοί, σε συνεργασία με το House of Wine, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του κρασιού, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα κρασιά που επιθυμούν με τον πιο εύκολο τρόπο, και τα οποία πιθανόν να μην έβρισκαν αλλού, είτε γιατί είναι συλλεκτικά, είτε γιατί δεν υπάρχουν στο ράφι κάποιων super market ή κάβας, είτε βρίσκονται σε διαδικασία preview και δεν έχουν βγεί ακόμη στην αγορά, είτε γιατί είναι ειδικές εμφιαλώσεις για το εξωτερικό, είτε γιατί ήταν κάπως ακριβά, .

Και επειδή μιλάμε για τεχνολογία και κρασί, η διαδικασία παραγγελίας θα είναι ανάλογη. Ο κάθε επισκέπτης, με την είσοδό του στην έκθεση θα παραλαμβάνει εκτός απο τον κατάλογο των εκθετών και ένα ειδικά σχεδιασμένο έντυπο αγοράς. Αφού δοκιμάσει και επιλέξει το κρασί που επιθυμεί, ο οινοπαραγωγός θα επικολλά στο έντυπο ένα ειδικό barcode στο οποίο αναφέρεται το κρασί και η τιμή του και ο επισκέπτης θα συμπληρώνει απλώς την ποσότητα που θέλει να παραγγείλει. Στο τέλος της διαδρομής του, ο επισκέπτης θα περνάει απο το περίπτερο του House of Wine, θα δίνει τα στοιχεία του και το έντυπο αγοράς, οι συνεργάτες του House of Wine θα τα καταγράφουν ηλεκτρονικά και θα παραλαμβάνει έντυπο παραγγελίας. Μετά θα μπορεί να φύγει ήσυχος, ότι παράγγειλε τα κρασιά που ο ίδιος δοκίμασε και επέλεξε και τα οποία θα παραλάβει, στον χώρο που έχει δηλώσει, άριστα συντηρημένα και συσκευασμένα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι 3 γνωστότερες σχολές οινογνωσίας της Αττικής («WSPC», «Οίνος ο Αγαπητός» και «Genius in Gastronomy») θα προσφέρουν μαθήματα γευστικής δοκιμής δωρεάν.

Η έκθεση Διονύσια 2013 με θέμα: «Ο Ελληνικός Αμπελώνας στην Αθήνα» θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών απο 8 έως και 10 Φεβρουαρίου 2013. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία Vinetum, όπου μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο 210 766 0560. Το εισιτήριο της έκθεσης κοστίζει 10€ και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της, (Παρασκευή 16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00). Τα Διονύσια 2013 πραγματοποιούνται και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).