Το Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 2007 γράφει τη δική του ιστορία
"Κάτι μας λέει ότι αυτό είναι το "πραγματικό πράγμα" (the real thing), με ένα πετρώδες άρωμα τρούφας, όπως μυρίζει το βρεγμένο χώμα κάτω από ένα βράχο στο δάσος. Από το κέντρο του αρώματος ξεπηδά μια φωτεινή αχτίδα πάνω στην οποία τα φρούτα κερασιού μεταφέρονται πάνω στην παλλόμενη και ζωντανή οξύτητα του κρασιού. Τα πάντα, ακόμα και οι νότες δρυός, αποτελούν ένα σύνολο, και αισθάνεσαι σαν να πρόκειται μείνουν ίδιες για την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον".

Αυτά μας λέει η πολύ γνωστή Tara Q. Thomas, Senior Editor του περιοδικού Wine & Spirits στην ανάλυση του Αυγούστου 2012 για το Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 2007.

Το Grande Reserve Νάουσσα Μπουτάρη 2007, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκίνησε να γράφει τη δική του μεγάλη ιστορία, αποσπώντας εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες, σε σημαντικές γευσιγνωσίες του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, απέσπασε 93 βαθμούς από το αμερικάνικο περιοδικό “Wine & Spirits” και 90 βαθμούς από το “Wine Spectator” στα τεύχη Φεβρουαρίου 2013. Το “Wine & Spirits” σχολιάζοντας το κρασί σημείωσε: «πρόκειται για ένα τόσο ολοκληρωμένο κρασί που είναι δυνατό να καταλάβει κανείς, όχι μόνο τα έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων που κυριαρχούν, αλλά και τη γλυκιά αίσθηση βελανιδιάς από τα βαρέλια μέσα στα οποία ωρίμασε».

Συγχαρητήρια από το House of Wine στην "Μπουτάρης" για τις επιτυχίες της στο εξωτερικό, που συνεχίζονται κάθε χρόνο και περισσότερες!