"Ανοιχτές Πόρτες" για τα Οινοπoιεία της Κεντρικής Ελλάδας
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Όσοι διάβασαν το προηγούμενο άρθρο μας, ας ...εφυσηχάσουν: Άλλη μιά Eνωση, αυτή των οινοποιών Κεντρικής Ελλάδας ανακοίνωσε τα οινοποιεία που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση "Ανοιχτές Πόρτες".

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις των οινοποιείων σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε κάθε οινοποιείο.

Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.) θα συμμετάσχει στην εκδήλωση 'Ανοιχτές Πόρτες 2013' και καλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφτούν τα μέλη της, να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα ξεχωριστά κρασιά της Κεντρικής Ελλάδος.

Τα οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους στις 25 & 26 Μαϊου και σας προσκαλούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.

Ξενάγηση στο αμπέλι, στον χώρο παραγωγής, στην κάβα παλαίωσης, γευστική δοκιμή των κρασιών, εκδ