Διαγωνισμός Decanter: Η παρέμβαση του Γιάννη Τσέλεπου.


Ένας ακόμα σημαντικός και πολυβραβευμένος οινοποιός, ο Γιάννης Τσέλεπος, παρεμβαίνει στη συζήτηση που άνοιξε στο House of Wine το σχόλιο του Πάρι Σιγάλα σχετικά με την εγκυρότητα των βραβεύσεων του Διαγωνισμού Οίνου Decanter World Wine Awards, του μεγαλύτερου διαγωνισμό οίνου του κόσμου. Στο σχόλιο του Πάρι Σιγάλα αντίθετη άποψη εξέφρασε ο επίσης σημαντικός οινοποιός και συνιδιοκτήτης της Γαίας Οινοποιητικής Γιάννης Παρασκευόπουλος, του οποίου τα κρασιά έχουν βραβευθεί πολλές φορές στο Διαγωνισμό Decanter

Ο Γιάννης Τσέλεπος παρεμβαίνει σήμερα και βάζει μιά πρόσθετη -και ενδιαφέρουσα πιστεύουμε- παράμετρο στη συζήτηση, γενικεύοντάς την προς  "...όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους και μεθόδους προσπαθούν να κρίνουν τα κρασιά μας". Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα "επέκταση", αλλά και η ουσία της διένεξης που προέκυψε, πιστεύουμε.

Δημοσιεύουμε την άποψη του Γιάννη Τσέλεπου χωρίς δικά μας σχόλια, όπως κάναμε και μέχρι σήμερα για τις άλλες δύο επιστολές-σχόλια.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο και περισσότεροι έλληνες οινοπαραγωγοί και μάλιστα καταξιωμένοι, παίρνουν θέση σε ότι αφορά την εγκυρότητα του διαγωνισμού Decanter.

Έτσι ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση που δεν αφορά μόνο την περίπτωση του Decanter, αλλά όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους και μεθόδους προσπαθούν να κρίνουν τα