Το Κτήμα Γεροβασιλείου National Champion στα European Business Awards

Οι Έλληνες Champions του προηγούμενου διαγωνισμού

Από το 2007, τα European Business Awards (Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία) προβάλλουν διεθνώς στις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις της ηπείρου προωθώντας την επιτυχία, την καινοτομία και την ηθική στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.

Από το 2011, στα European Business Awards συμμετέχουν πάνω από 15.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 30 χώρες, προβάλλοντας τους καλύτερους στην κατηγορία τους, από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Οι συμμετέχοντες αντιπροσωπεύουν ένα συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των 1.000 δισεκατομμυρίων ευρώ (8,23% του ΑΕΠ της ΕΕ) , που απασχολούν πάνω από 2,7 εκατομμύρια άτομα.

Τις ελληνικές επιχειρήσεις, που αναδείχτηκαν «National Champions» στα φετινά European Business Awards 2013/14, ανακοίνωσε, για έβδομη συνεχή χρονιά, η RSM Greece, μέλος τις RSM International και κύριος χορηγός των European Business Awards

Από το χώρο του Οίνου το Κτήμα Γεροβασιλείου ανακηρύχτηκε "National Champion"!


O Βαγγέλης Γεροβασιλείου (δεξιά) σε
προηγούμενη βράβευση του από το περιοδικό Decanter
Για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, οι «πρωταθλήτριες» εταιρείες θα υποβάλουν μία παρουσίασή τους σε μορφή video, η οποία θα συνοδεύει την γραπτή αίτηση, που έχουν ήδη συμπληρώσει. Όλες οι εταιρείες θα αξιολογηθούν από τους κριτές, οι οποίοι θα αποφασίσουν για τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο σημαντικός τίτλος «Ruban d' Honneur» και θα τις κατατάξει ανάμεσα στις δέκα καλύτερες εταιρείες από όλη την Ευρώπη στην κατηγορία, στην οποία διαγωνίζονται (τα European Business Awards αποτελούνται από δέκα κατηγορίες βραβείων). Μετά την ανακοίνωση των «Ruban d'Honneur» εταιρειών, τον Ιανουάριο του 2014, θα ακολουθήσει το στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα στα γραφεία της RSM. Η ανακοίνωση των τελικών νικητών θα γίνει σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014.

Η RSM, ως βασικός χορηγός των βραβείων, έχει τη δυνατότητα να προτείνει κάθε χρόνο υποψήφιες εταιρείες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχει γραφεία. Στην Ελλάδα, η RSM Greece πραγματοποιεί έρευνα, για να εντοπίσει τις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες, που εφαρμόζουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα τους, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Ο Adrian Tripp, διευθύνων σύμβουλος του European Business Awards δήλωσε: «τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε λάβει ένα μεγάλο αριθμό αιτήσεων από εταιρείες με όραμα. Όμως, ελάχιστες έχουν την τύχη να αντιπροσωπεύσουν τη χώρα τους, να συναγωνιστούν άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες και να διακριθούν ανάμεσα στις καλύτερες. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να έχει ανακηρυχθεί μία εταιρεία «National Champion” και μαζί με τους σπόνσορες και τους υποστηρικτές μας ανυπομονούμε να δούμε την Ελλάδα στον επόμενο γύρο».

Ο Jean Stephens, διευθύνων σύμβουλος του RSM δήλωσε επίσης: «Το Κτήμα Γεροβασιλείου και οι φετινοί NationalChampions έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη για δυναμικές, εμπνευσμένες και ποιοτικές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, που αυτή τη χρονιά συμπεριλαμβάνει διπλή ψηφοφορία για το video τους».

Το House of Wine συγχαίρει το Κτήμα Γεροβασιλείου για τη σημαντική αυτή διάκριση και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια του διαγωνισμού.
Οι Ελληνικές εταιρείες National Champion είναι οι παρακάτω:

Airfasttickets
ALPHA GRISSIN SA
Alpha Public Relations
Antcor S.A.
Aratos Technologies S.A
BarbaStathisSA
BEETROOT DESIGN GROUP
BUSINESSLIKE COMMUNICATION SERVICES LTD
CARGLASS
CHIMAR HELLAS SA
CHITOS S.A.
CLOCKWORK ENERGY
COCO-MAT
Costa Navarino
Diamantis Masoutis S