Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στο οινοποιείο Σεμέλη
Ένα τριήμερο στους εορταστικούς ρυθμούς του τρύγου θα απολαύσουν οι φίλοι του κρασιού στο οινοποιείο Semeli κατά τις «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας», στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου. Η επίσκεψη εκεί, εκτός από την δοκιμή των κρασιών του οινοποιείου, θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε το πιο σύγχρονο οινοποιείο της Ελλάδας και ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης.

Όπως κάθε χρόνο, το οινοποιείο Semeli συμμετέχει στη μεγάλη αυτή γιορτή που διοργανώνεται από τον Δήμο Νεμέας, τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας και τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας. Πρόκειται για ένα σημαντικό θεσμό που είναι αφιερωμένος στην προβολή του οινικού πλούτου της περιοχής και στο Αγιωργήτικο, μιας από τις πιο δυναμικές ερυθρές ποικιλίες κρασιού στον κόσμο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο πρότυπο οινοποιείο το Σάββατο και την Κυριακή (ομαδικές ξεναγήσεις από τις 11:00 το πρωί και κάθε ώρα, μέχρι τις 7:00 το απόγευμα το Σάββατο και μέχρι τις 5:00 την Κυριακή) και να συμμετέχουν στη γευστική δοκιμή των κρασιών Semeli μετά το τέλος της ξενάγησης.

Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας αποτελούν μια πολύ όμορφη αφορμή φθινοπωρινής απόδρασης. Η γρήγορη πρόσβαση από την Αθήνα, οι ωραίοι και φιλόξενοι χώροι στο οινοποιείο Semeli, η μοναδική θέα προς τους αμπελώνες