Ένα Gadget που ταξιδεύει το κρασί στο χρόνο!
Ξέραμε ότι είναι σχεδόν πια δυνατόν  να δημιουργήσουμε ένα κρασί στο εργαστήριο, να το περάσουμε -εργαστηριακά πάντα- από βαρέλι, να δώσουμε γεύσεις, χρώματα... Τώρα μαθαίνουμε πως μπορούμε επίσης να το ...ταξιδέψουμε στο χρόνο, παλαιώνοντας μια φιάλη κρασιού σε λίγα μόλις λεπτά αντί σε αρκετά χρόνια! Ούτε σκοτεινά κελάρια, ούτε κλιματισμοί, ακριβές εγκαταστάσεις, ούτε καν συντηρητές: Αρκεί μόνο το νέο gadget, o Wine Wizard, o "Μάγος του Κρασιού", όπως χαρακτηριστικά ονόμασε το προϊόν της η εταιρεία CleanPath Resources.
Ο Wine Wizard χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά και ακουστικά κύματα για την βελτίωση του κρασιού μειώνοντας την οξύτητα και τα θειώδη, σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Η CleanPath Resources ισχυρίζεται ότι παίρνει μεταξύ δεκαπέντε λεπτά έως μια ώρα η "παλαίωση" μιας φιάλης κρασιού

Σε πάνω από 150 τυφλές γευστικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία, το 97% των δοκιμαστών δήλωσαν ότι η συσκευή εμπλουτίζει τη γεύση του κόκκινου κρασιού, καθιστώντας το πιο "ώριμο".

"Ο Wine Wizard λειτουργεί καλύτερα σε ξηρά κρασιά και είναι καταπληκτικός στο να "παλαιώνει" και σκληρά ποτά, από βότκα μέχρι single malts", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CleanPath Ken Lewis, προσθέτοντας ότι ο "Μάγος" του θα πρέπει να φθάσει στα ράφια μέχρι το τέλος του έτους.

Τον περιμένουμε με ...αγωνία!