Μην ξεχάσετε το "Καρποθέρι 2013" το Σαββατοκύριακο
Στην Αττική εξοχή σας προτείνουμε να βρεθείτε και να απολαύσετε για κάποιες ώρες το Σαββατοκύριακο, παρέα με καλό κρασί, μεζέδες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Το Κτήμα Βασιλείου που -όπως κάθε χρόνο- με το τέλος του τρύγου οργανώνει το «ΚΑΡΠΟΘΕΡΙ 2013» το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013. Έτσι λοιπόν το ανακαινισμένο οινοποιείο του κτήματος στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου, τηλ. 210.66.27.686) θα είναι ανοιχτό στο κοινό και τις δύο ημέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για να δεχτεί όλους τους φίλους με:

• Νότες, ύφος και κέφι έντεχνης μουσικής από τη Μαρία Κομπότη και την Αλκμήνη Χατζηνάσιου.
• Γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον συνοδευόμενες από νόστιμες επιλογές παραδοσιακών πιάτων.
• Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και στις διαδικασίες παραγωγής.
• προβολή ντοκυμαντέρ για το κρασί και την οινική παράδοση της περιοχής των Μεσογείων.
• Εκθεση βιβλίων οίνου και διατροφής γνωστών συγγραφέων καθώς και εξειδικευμένων αξεσουάρ κρασιού.
• Εξωτικά, μυρωδάτα χαρμάνια καφέ SAMBA.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι η Αθηνά Πάνου μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά των cupcakes και τα δημιουργεί, αυτή τη φορά, με παραδοσιακό μούστο.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι για πρώτη φορά η Λένα Μαντά και η Χρυσηίδα Δημουλίδου, οι δύο αγαπημένες συγγραφείς του αναγνωστικού κοινού, συναντιούνται με αφορμή το Καρποθέρι 2013 σε μια ξεχωριστή παρουσίαση των βιβλίων τους στο Κτήμα Βασιλείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.
.