Εκατοντάδες σαμπάνιες "δροσίζουν" την άσφαλτο αυτοκινητοδρόμου...
Η μικρή και ήσυχη πόλη του Griswold στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, έγινε το θέατρο της μεγαλύτερης -και σίγουρα της ακριβότερης!- "εκδήλωσης" Σαμπάνιας της χρονιάς την περασμένη εβδομάδα. Μιας "εκδήλωσης" που ασφαλώς έκανε τους απανταχού φίλους της Γαλλικής σαμπάνιας να ανατριχιάσουν από φρίκη:

Ένα ρυμουλκούμενο που ταξίδευε σε εθνική οδό μεταφέροντας εκατοντάδες κιβώτια Veuve Clicquot συγκρούστηκε με όχημα του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ, που ήταν εκεί σαν προστατευτικός φραγμός για εργαζόμενους που διενεργούσαν τακτική συντήρηση δέντρων κατά μήκος του δρόμου. Στη συνέχεια, το ρυμουλκούμενο ανατράπηκε και το πολύτιμο περιεχόμενό του χύθηκε στο δρόμο. Εκατοντάδες κιβώτια Veuve Clicquot αλλά και πολλές συσκευασμένες σε δώρα σαμπάνιες καθώς και αρκετά κιβώτια Grande Dame ροζέ, σκορπίστηκαν μπροστά από το ρυμουλκούμενο και πλημμύρισαν την εθνική οδό αρκετές εκατοντάδες μέτρα μπροστά από τον τόπο του ατυχήματος, μπλοκάροντας και τις δύο λωρίδες για αρκετές ώρες.

Οι οδηγοί του ρυμουλκούμενου και του οχήματος του Υπουργείου, αφού το Πρώτων Βοηθειών περιποιήθηκε τα ελαφρά τραύματά τους, αφέθηκαν