Γευστικός Χαρακτήρας: Μια νέα ομαδοποίηση των κρασιών μας
Μια νέα κατηγορία (ή ομαδοποίηση ή φίλτρο) προστέθηκε στα κρασιά μας, για διευκόλυνσή σας, ιδιαίτερα χρήσιμη για τους νέους φίλους των κρασιών, που δεν είναι εξοικειωμένοι με "τανίνες", "φρούτο", "στόμα" και άλλες ...βαρύγδουπες λέξεις που χρησιμοποιούν οι υποτιθέμενοι γνώστες για να περιγράψουν τις ιδιότητες ενός κρασιού αλλά και να ...κομπλεξάρουν τους νεώτερους!

Η κατηγορία λέγεται "Γευστικός Χαρακτήρας", βρίσκεται στη σελίδα του κρασιού, στο τέλος της αριστερής στήλης που έχει τίτλο "Προβολή Καταλόγου/ Φίλτρα καταλόγου" και από όπου επιλέγουμε ποια κρασιά θα προβληθούν με βάση κάποια ομαδοποίησή τους τους: Δηλαδή κρασιά ενός συγκεκριμένου παραγωγού, ή κρασιά από συγκεκριμένη ποικιλία κλπ.

Έτσι λοιπόν, αν κάνετε κλικ επάνω στην κατηγορία, αυτή θα διευρυνθεί σε υποκατηγορίες (ομαδοποιήσεις) που περιγράφουν κρασιά με απλές, κατανοητές λέξεις.

Σαν παράδειγμα, μια από τις υποκατηγορίες (ή ομαδοποίηση) ονομάζεται "(Κρασιά) Λευκά αρωματικά με εξωτικό χαρακτήρα" και όταν ο κέρσορας βρεθεί επάνω της, θα διαβάσουμε στο άμεσα αναδυόμενο κείμενο: "(Άκρως εκφραστικά σε αρώματα, με ώριμο φρουτώδη και κάποιες φορές ελαφρώς γλυκό χαρακτήρα που φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις και στα όρια του τροπικού φρούτου. Περισσότερο, εξωτικά, χυμώδη, προκλητικά αν θέλετε. Σαν να βλέπεις απέναντι σου τις υπέροχες γραμμές μιας Ferrari F12Berlinetta και σε ελκύει τόσο πολύ που θες να αλλάξεις πεζοδρόμιο για να την αγγίξεις)."

Είναι μια απλή επεξήγηση, με καθημερινές λέξεις αλλά και παραδείγματα, ώστε να κάνει κατανοητές τις κοινές ιδιότητες των κρασιών που θα εμφανιστούν στον κατάλογο όταν επιλέξουμε αυτή την υποκατηγορία.

Πιστεύουμε ότι η νέα ομαδοποίηση των κρασιών θα σας διευκολύνει να επιλέξετε κρασιά με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε!.

Δοκιμάστε τη, και αν επιθυμείτε πείτε μας τις εντυπώσεις σας στο info@houseofwine.gr