Αφρός και Φυσαλλίδες την Κυριακή στη Μ. Βρετανία

Champagne
... μια λέξη που σημαίνει πολλά... γιορτή, διασκέδαση, χαρά, αλλά και ευμάρια, οικονομική άνεση, πολυτέλεια. Αλλά όχι μόνο η σαμπάνια... Απ’ όπου κι αν προέρχονται, τα αφρώδη κρασιά είναι γοητευτικά, μαγικά, συναρπαστικά και ελκυστικά. Η πατρίδα τους, η Καμπανία, έγινε πασίγνωστη χάρη σε αυτά, ωστόσο αφρώδεις οίνους παράγουν και πολλές άλλες περιοχές και χώρες.

Σε ένα περιβάλλον γεμάτο από μαγευτικές σαμπάνιες, αλλά και αφρώδη ποτά από όλα τα μέρη του κόσμου και την Ελλάδα θα βρεθούν οι επισκέπτες της έκθεσης "Αφρός και Φυσαλλίδες", που γίνεται την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013 από την 1:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 8:00 το βράδυ  στη Μ. Βρετανία.

Στην εκδήλωση  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Prosecco, τα Spumante, τα Brachetto και τα Moscato d’Asti της Ιταλίας, τα Crémants και τις Champagne της Γαλλίας, τα Cavas της Ισπανίας και, φυσικά, τα ελληνικά αφρώδη κρασιά ο αριθμός των οποίων αναπτύσσεται ταχύτατα.

Λίγες μέρες πριν από τις γιορτές των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς, ελάτε στην πιο... ευδαιμονική γευστική δοκιμή της χρονιάς και επιλέξτε τα κρασιά που θα σερβίρετε στους καλεσμένους σας.

Το House of Wine συνιστά στους φίλους του να επισκεφθούν οπωσδήποτε την έκθεση. Είναι μια εκδήλωση που ταιριάζει στο πνεύμα των εορτών. Στην κατηγορία των αφρωδών οίνων του House of Wine θα βρείτε όλες σχεδόν τις Σαμπάνιες και τα αφρώδη κρασιά της έκθεσης, ώστε να τα απολαύσετε στο γιορταστικό σας τραπέζι...