10 κρασιά από Sauvignon Blanc+Ασύρτικο: Οι ΔΙΚΕΣ σας αξιολογήσεις
Στο άρθρο του "Sauvignon Blanc και Ασύρτικο-Όταν τα ετερώνυμα έλκονταιι" ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Σύμβουλος Οίνου του House of Wine γράφει για τα κρασιά που προέρχονται από το συνδυασμό Sauvignon Blanc και Ασύρτικου. Γράφει για το χαρμάνι που δείχνει να έχει κερδίσει όχι μόνο την προτίμηση των Ελλήνων οινοπαραγωγών, ειδικά της Βορείου Ελλάδας, αλλά και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Πως όμως αξιολογείτε εσείς, οι πελάτες μας και ασφαλώς οι τελικοί "κριτές" τα κρασιά αυτού του συνδυασμού που δοκιμάσατε;

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει ακριβώς αυτό... Την αξιολόγησή σας όσον αφορά στην ποιότητα και την τιμή του κάθε κρασιού, με άριστα το 5.
 
10 κρασιά λοιπόν, από Sauvignon Blanc και Ασύρτικο, ανάμεσά τους κορυφαία λευκά όπως Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2013, THEMA - Λευκός 2013, Αμέθυστος - Λευκός 2013 έχουν ήδη βαθμολογηθεί από ΕΣΑΣ, τους πελάτες μας! Πέρα από τι λέμε εμείς και οι "ειδικοί" δείτε τις δικές σας αξιολογήσεις..

Ασφαλώς θα πρέπει να δείτε αυτό τον πίνακα με μια σχετική επιφύλαξη: Ο αριθμός των αξιολογήσεων είναι ακόμα πολύ μικρός για να βγούν ομοιόμορφα συμπεράσματα. ¨ετσι, σε κρασιά με μικρό αριθμό αξιολογήσεων, η προσωπική άποψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Παράδειγμα, η αξιολόγηση του κτήματος Βιβλία Χώρα Λευκός και Αμέθυστος Λευκός: Ο Αμέθυστος αξιολογείται πολύ φθηνότερος  (με πολύ καλύτερη τιμή δηλαδή) κατά 21,4% από το Κτήμα Βιβλία Χώρα, όταν η διαφορά τιμής τους είναι μόλις 1,02%.

Με αυτή την προσωρινή επιφύλαξη (θα αλλάξει με τον καιρό, όσο αυξάνονται οι αξιολογήσεις) ο πίνακας είναι πολύ ενδιαφέρων,δείχνοντας τις προτιμήσεις σας.

Να επισημάνουμε εδώ ότι αξιολογήσεις γίνονται αποδεκτές από πελάτες που έχουν αγοράσει από το House of Wine  τα αντίστοιχα κρασιά...