Το Σύνταγμα θα γίνει Brooklyn: Street Food and Tunes Brooklyn vol.1!
Το έχουμε ξαναπεί, βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, πρωτότυπες και πέρα από τα καθημερινά, συνηθισμένα -και μερικές φορές εξαιρετικά βαρετά- της αθηναϊκής σκηνής τις εκδηλώσεις που οργανώνει το DeBop.gr, τα Street Food & Tunes, με μουσικές και φαγητά από όλο τον κόσμο! Γι' αυτό και είμαστε Χορηγοί Επικοινωνίας!

Έτσι, αυτή την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 19:00, στο γνωστό "στέκι" των εκδηλώσεων του Debop, το 42 bar (Κολοκοτρώνη 3, στοά Κεντρικού, Παλιά Βουλή) θα έχουμε το Βrooklyn vol.1 (ευχάριστο αυτό το Vol1 γιατί υπονοεί και Vol2, Vol3 έως ...Voln!), που σημαίνει... εκρήξεις γεύσεων από το πιο πολυπολιτισμικό food market του πλανήτη, το Brooklyn..

O Βασίλης Σπόρος θα είναι η "μαγειρική" ψυχή της εκδήλωσης. Πρόκειται για έναν μάγειρα με ειλικρινές πάθος για την τέχνη του που, εκτός από sous chef του πολυαγαπημένου μας Mama Roux, ηγήθηκε και της βραδιάς της Νέας Ορλεάνης -με τα αξιομνημόνευτα ribs, τη λαχταριστή gumbo soup και το ουράνιο po’ boy sandwich – αν πείτε πως δε θυμάστε ψεύδεσθε!

Φέτος λοιπόν αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στα άδυτα των food markets του Brooklyn, εκεί όπου κουζίνες από όλο τον κόσμο συνυπάρχουν σε πρωτότυπους συνδυασμούς! Έχοντας περάσει ένα μήνα στο Smorgasburg (ΝΥ), κι ένα ολόκληρο καλοκαίρι τελειοποιώντας τα όσα δοκίμασε εκεί, συστήνει –για πρ