Γνωρίστε τα κρασιά και το Μενού του Δείπνου στο CooKoovaya!
Στο εστιατόριο της χρονιάς, στο CooKoovaya των 5 chefs - και στην privé αίθουσα, γιορτάζουμε την Τετάρτη 17/12 τα 20 χρόνια του Κτήματος Αβαντίς μέσα στην εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Οι 5 chef δημιουργούν τα θαυμάσια πιάτα που θα ταιριάξουν απόλυτα με τα μεγάλα κρασιά του Κτήματος Αβαντίς. Μια εκδήλωση Sold Out από την πρώτη ημέρα!

Το θαυμάσιο Lenga 2014, ο απολαυστικός Άγιος Χρόνος 2009, οι δύο ναυαρχίδες του κτήματος -Syrah Collection 2009 και Πλαγιές Γερακιών 2010, καθώς και ένα επιδόρπιο κρασί-έκπληξη σε πρώτη εμφάνιση, είναι τα κρασιά πάνω στα οποία δημιουργήθηκε το μενού της βραδιάς από τους 5 chefs του CooKoovaya.

Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε το το θαυμάσιο Lenga που θα συνοδεύσει το starter με ψωμι, βούτυρο Γαϊτανίδη και αυγοτάραχο Τρικαλινού καθώς και το πρώτο πιάτο με Γάμπαρη Αμβρακικού ωμή, εσπεριδοειδή και καπνιστό χοιρινό.

Ο περίφημος Άγιος Χρόνος θα αναλάβει τη συνοδεία του middle course με στρείδια από κοτόπουλο με μαρούλι σχάρας, φύτρες από φακές και κρύα σάλτσα από αφρολέμονο.

Τα δύο κορυφαία κρασιά-ναυαρχίδες του κτήματος, οι Πλαγιές Γερακιών και το Syrah Collection θα ταιριάξουν απόλυτα με το main course της βραδιάς με σιγομαγειρεμένες πλευρές βοδινές με assiette από βιολογικά καρότα. Διαλέγετε όποιο κρασί θέλετε ή...και τα δύο!

Τέλος, ένα κρασί-έκπληξη σε πρώτη εμφάνιση θα συνοδεύσει το προφιτερόλ με παγωτό φυστικοβούτυρο και ganache ζέστης σοκολάτας και τον καφέ που θα ακολουθήσουν