Συνεργασία House of Wine και Κλίμα Κλήμα!
Μια νέα συνεργασία ξεκινά την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου το House of Wine με το γνωστό Wine Bar-Restaurant "Κλίμα Κλήμα".

Βασίζεται στα "Δεκαπενθήμερα Παραγωγών" που εναλλάσσονται κάθε μήνα με μεγάλη επιτυχία στο Κλίμα Κλήμα, όπου οι φίλοι του κρασιού μπορούν να απολαύσουν τα κρασιά εκλεκτών παραγωγών σε ειδικές τιμές μαζί με τα πιάτα που επιμελείται ο γνωστός Σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και που ταιριάζονται θαυμάσια από τον Οινολόγο και "δάσκαλο" του κρασιού Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Τώρα λοιπόν, με τη συνεργασία του House of Wine, ο κάθε πελάτης του Κλίμα Κλήμα για τις 15 ημέρες που προβάλλεται ο παραγωγός θα έχει έκπτωση 10% από το House of Wine σε όλα τα κρασιά του παραγωγού του 15νθημέρου με το κουπόνι που θα παίρνει ο πελάτης από το Κλίμα Κλήμα!

Και όχι μόνο, γιατί η συνεργασία θα λειτουργεί και... αντίστροφα: Ο κάθε πελάτης του House of Wine που θα κάνει παραγγελία άνω των 100€, θα δικαιούται έκπτωση 10% (2 άτομα) στο Κλίμα Κλήμα για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!

Η συνεργασία αυτή ξεκινά την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου με το Κατώγι-Στροφιλιά, -που είναι ο Παραγωγός του 15νθημέρου- και τα θαυμάσια κρασιά του. Τη βραδιά αυτή ένα εκλεκτό μενού πιάτων του Χριστόφορου Πέσκια θα συνδυαστούν με τα κρασιά του Κτήματος.

Σας συνιστούμε να μη χάσετε την εκδήλωση της Τετάρτης, και βέβαια, να πάρετε το κουπόνι σας που σας εξασφαλίζει την έκπτωση 10% στα κρασιά του κτήματος

Το House of Wine θα σας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις του Κλίμα Κλήμα... και όχι μόνο. Σύντομα πιστεύουμε η συνεργασία θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς, με τις γνωστές εκδηλώσεις του House of Wine να έχουν... προτεραιότητα. Αλλά... κάθε πράγμα στον καιρό του!

Εμείς θα σας πούμε σε απλά ελληνικά: Stay Tuned και... δεν θα χάσετε!
.