Α Matter of Taste στο Λονδίνο με κρασιά ΑΛΦΑ και Σιγάλα!
Τις περισσότερες φορές είναι τα βραβεία που παίρνουν τα ελληνικά κρασιά σε διεθνείς διαγωνισμούς που μας εντυπωσιάζουν. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά που τιμούν τα Ελληνικά κρασιά... εκεί υπεισέρχεται και ο παράγων τύχη, σε μεγάλο βαθμό.

Όταν όμως ελληνικά κρασιά επιλέγονται από κορυφαίους οινοκριτικούς για να εκτεθούν ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά του κόσμου, η τιμή και η προβολή που λαμβάνουν είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Έτσι, σήμερα είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που τα κρασιά που θα βρείτε στο House of Wine από τα κορυφαία κτήματα ΑΛΦΑ και Σιγάλα, επιλέχτηκαν από τον κορυφαίο οινοκριτικό Robert Parker για να παρουσιαστούν στην πραγματικά μοναδική εκδήλωση γευσιγνωσίας "Α Matter of Taste" που γίνεται σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2015 στο Λονδίνο, στην Saatchi Gallery. Εκεί, θα εκτεθούν τα 200 καλύτερα –κατά Robert Parker- κρασιά του κόσμου, θα δοκιμαστούν και θα συζητηθούν με τον ίδιο τον Robert Parker και το επιτελείο του!

Οι θέσεις στην εκδήλωση έχουν προπωληθεί, και οι "τυχεροί" που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά που έχουν βαθμολογηθεί από τον Robert Parker με 90+. Aνάμεσά τους θα απολαύσουν 10 κρασιά από το Κτήμα ΑΛΦΑ και 6 από το Κτήμα Σιγάλα!

Ανάμεσά τους  τα Κτήμα ΑΛΦΑ Sauvignon Blanc, το Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος, το Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα , το Κτήμα ΑΛΦΑ - Tannat, Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός και Κτήμα ΑΛΦΑ - ONE, καθώς και Σιγάλας - Σαντορίνη, Σιγάλας - Vinsanto, Σιγάλας - Καβαλιέρος, και Σιγάλας - Νυχτέρι.

Συγχαρητήρια και στα 2 Κτήματα για την μεγάλη αυτή επιτυχία, και ευχόμαστε η τεράστια προβολή που θα έχουν σε ένα εξαιρετικά υψηλό κοινό οινόφιλων να αποδώσει και εμπορικά.
.