Την Πέμπτη δείπνο γευσιγνωσίας Gentilini στο Κλίμα-Κλήμα>
Με μια εξαιρετική γευσιγνωσία-δείπνο ξεκινά το 15νθήμερο Παραγωγού στο Κλίμα-Κλήμα, το πολύ ωραίο Wine Bar - Restaurant στο Μαρούσι : Θαυμάσια κρασιά του Οινοποιείου Gentilini συνδυάζονται ιδανικά από τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου με τις δημιουργίες του Σεφ Χριστόφορου Πέσκια σε ένα μενού μόνο 30 Ευρώ! Και βέβαια, όλο το 15νθήμερο, με ένα κουπόνι από το Κλίμα-Κλήμα έχετε έκπτωση 10% στα κρασιά Gentilini από το House of Wine!

Και όχι μόνο! Ο κάθε πελάτης του House of Wine που θα κάνει παραγγελία άνω των 100€, θα δικαιούται έκπτωση 10% (2 άτομα) στο Κλίμα Κλήμα για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!

Δείτε το μενού που ακολουθεί.


Wine & Dine
με το οινοποιείο Gentilini

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, στις 21:00

Ο ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΕΤΡΟ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΣΚΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Ταραμοσαλάτα με τσιπς γαρίδας με το λευκό Gentilini Aspro από Τσαούσι, (Μοσχάτο Κεφαλληνίας και Sauvignon Blanc (2014)

Spaghetti vongole παρέα με τη Robola Cellar Selection (2014) και με το συλλεκτικό Robola Wild Ferment

Μοσχαράκι κρασάτο με χυλοπίτες. Θα το συνοδέψουμε με τα ερυθρά Gentilini Eclipse (2013) και Gentilini Eclipse Limited Release Magnum (2011)

Θα κλείσουμε τη βραδιά με mousse καραμελωμένης σοκολάτας και φράουλες με συνοδό έκπληξη!

Επίσης θα προσφερθεί από το οινοποιείο, σε έναν τυχερό της βραδιάς, μία συλλεκτική magnum φιάλη έκπληξη!


ΤΙΜΗ: 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 60 96 786