Και μετά το "Οινόραμα"... OΕNOTELIA!
Μια νέα έκθεση Οίνου και αποσταγμάτων εμφανίζεται στην αγορά, μόλις μια εβδομάδα μετά το "Οινόραμα 2015", όπου 145 επαγγελματίες του οίνου συμμετείχαν και η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ επιτυχημένη: Η OΕNOTELIA 2015, είναι η νέα έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. Είναι αυστηρά επαγγελματική και απευθύνεται στους επιχειρηματίες και τα στελέχη της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου οίνου και ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Ως εκθέτες θα συμμετέχουν παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις οίνου και ελληνικών αποσταγμάτων, εταιρείες μηχανημάτων και οινικού εξοπλισμού.
Στόχος της νέας έκθεσης -αν παρακάμψουμε το marketing- είναι προφανώς το "Οινόραμα", ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας! Σκοπός  είναι να αντικατασταθεί το "Οινόραμα" σαν η πιο σημαντική έκθεση οίνου, με μια έκθεση σαφώς μεγαλύτερη και με απήχηση και στο εξωτερικό.

Όπως δηλώνουν οι οργανωτές "Προκειμένου η έκθεση να έχει την επαγγελματική αρτιότητα και ποιότητα που επιβάλλει η νέα εποχή, τον στρατηγικό σχεδιασμό καθώς και το συντονισμό της υλοποίησής της έχει αναλάβει Οργανωτική Επιτροπή, που αποτελούν οι Κώστας Τσιλιλής (