Γιώργος Σκούρας: Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου
Κατά τη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου της 19ης Μαρτίου 2015, κατά την οποία αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, Πρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο Οινοποιός Γιώργος Σκούρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται από κάθε μία από τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας στην οποία ανήκει, και την οποία εκπροσωπεί.

Ο Γιώργος Σκούρας που εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε αμέσως μετά: «Συναισθανόμενος το χρέος της συνέχισης του έργου του ΣΕΟ, θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του κρασιού, πως το νέο Δ.Σ. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του ελληνικού κρασιού, την προώθηση του στο εσωτερικό & το εξωτερικό, καθώς και την ενδυνάμωση του ίδιου του ΣΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι ο Σ.Ε.Ο. αντιπροσωπεύει το 70% της παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα, το 80% της εμπορίας και το 90% των εξαγωγών του Ελληνικού κρασιού.

Το House of Wine συγχαίρει θερμά το Γιώργο Σκούρα για την εκλογή του καθώς και το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο και  εύχεται επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ιδιαίτερα στους επίσης πολύ δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα και το Ελληνικό κρασί...

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχεις ως εξής:

Πρόεδρος : Σκούρας Γιώργος
Αντιπρόεδροι: Τσάνταλης Γιώργος, Μπουτάρης Στέλλιος
Γενικός Γραμματέας : Ρούβαλης Άγγελος
Έφορος : Σπανός Αρίστος

Μέλη :
Αθανασόπουλος Τάσος
Αλεξάκης Απόστολος
Βογιατζής Γιάννης
Στέγγου Στυλιανή
Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη
Τσιλιλής Κώστας