Δείπνο γευσιγνωσίας SantoWines στο Κλίμα-Κλήμα
- Γράφει η/ο House of Wine
- 18 Απρ 2015
Με μια εξαιρετική γευσιγνωσία-δείπνο ξεκινά το 15νθήμερο Παραγωγού στο Κλίμα-Κλήμα, το πολύ ωραίο Wine Bar - Restaurant στο Μαρούσι : Θαυμάσια κρασιά του Οινοποιείου SantoWines συνδυάζονται ιδανικά από τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου με τις δημιουργίες του Σεφ Χριστόφορου Πέσκια σε ένα μενού μόνο 30 Ευρώ! Και βέβαια, όλο το 15νθήμερο, με ένα κουπόνι από το Κλίμα-Κλήμα έχετε έκπτωση 10% στα κρασιά Gentilini από το House of Wine!
Και όχι μόνο! Ο κάθε πελάτης του House of Wine που θα κάνει παραγγελία άνω των 100€, θα δικαιούται έκπτωση 10% (2 άτομα) στο Κλίμα Κλήμα για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!
Δείτε το μενού που ακολουθεί.
Wine & Dine
με το οινοποιείο SantoWines
Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις 21:00
Ο ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΣΚΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο (2014), θα το συνδυάσουμε με Σεβίτσε με μύδια σε χυμούς εσπεριδοειδών
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο Reserve (2012) παρέα με Ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα με σπαράγγια και αυγοτάραχο Trikalinos
Tο ερυθρό Καμένη (2011) από Μαντηλαριά με παλαίωση για 12 μήνες σε βαρέλι, θα ταιριάξει ιδανικά με το Οσομπούκο μιλανέζε με φάβα Σαντορίνης και άγρια κάπαρη γιαχνί
Και για το τέλος, Vinsanto από Ασύρτικο (85%) και Αηδάνι (15%) με 3 χρόνια παλαίωση, συντροφιά με Cake σοκολάτας με ταχίνι και κομμάτια σοκολάτας, cream anglaise με vinsanto και παγωτό μαστίχα!
ΤΙΜΗ: 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 60 96 786
Και όχι μόνο! Ο κάθε πελάτης του House of Wine που θα κάνει παραγγελία άνω των 100€, θα δικαιούται έκπτωση 10% (2 άτομα) στο Κλίμα Κλήμα για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!
Δείτε το μενού που ακολουθεί.
Wine & Dine
με το οινοποιείο SantoWines
Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στις 21:00
Ο ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΣΚΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο (2014), θα το συνδυάσουμε με Σεβίτσε με μύδια σε χυμούς εσπεριδοειδών
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο Reserve (2012) παρέα με Ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα με σπαράγγια και αυγοτάραχο Trikalinos
Tο ερυθρό Καμένη (2011) από Μαντηλαριά με παλαίωση για 12 μήνες σε βαρέλι, θα ταιριάξει ιδανικά με το Οσομπούκο μιλανέζε με φάβα Σαντορίνης και άγρια κάπαρη γιαχνί
Και για το τέλος, Vinsanto από Ασύρτικο (85%) και Αηδάνι (15%) με 3 χρόνια παλαίωση, συντροφιά με Cake σοκολάτας με ταχίνι και κομμάτια σοκολάτας, cream anglaise με vinsanto και παγωτό μαστίχα!
ΤΙΜΗ: 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 210 60 96 786