Αφρός και Φυσαλλίδες» την Κυριακή 22 Νοεμβρίου
Έφτασε και φέτος η «ώρα» μιας έκθεσης που αγαπούν πολύ οι φίλοι του κρασιού, και την οποία το House of Wine σας συνιστά να επισκεφθείτε οπωσδήποτε: Πρόκειται για την εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφρωδών οίνων «Αφρός και Φυσαλλίδες» η οποία, πιστή στο ραντεβού της, οργανώνεται για 9η χρονιά, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την Κυριακή 22 Noεμβρίου, με ώρες λειτουργίας 12:00 - 20:00*.

Η εκδήλωση «Αφρός και Φυσαλλίδες» είναι μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμαστούν αφρώδεις οίνοι της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πολλοί έλληνες και ξένοι παραγωγοί, αυτοπροσώπως ή μέσω των αντιπροσώπων τους, θα δώσουν το παρόν, με αφρώδη κρασιά από τις πιο σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου, όπως το Asti της Ιταλίας, την Καμπανία της Γαλλίας, την Καταλονία της Ισπανίας και, βέβαια, την Ελλάδα.

Λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά διαφόρων επιπέδων γλυκύτητας, από εντελώς ξηρά έως πολύ γλυκά, πάντα όμως με αφρό και εκρηκτικές φυσαλλίδες, αναμένουν να δοκιμαστούν και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται σπάνιες και ακριβές ετικέτε