Ανοιχτές Πόρτες στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Με μεγάλη χαρά περιμένουν και φέτος στο  Κτήμα Γεροβασιλείου όλους τους φίλους του αμπελιού και του κρασιού, παλιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους, στο Κτήμα μας για να γιορτάσουν μαζί τις Ανοιχτές Πόρτες. Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, το Κτήμα Γεροβασιλείου ανοίγει τις πόρτες του για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.
 
Σάββατο 28.05.16, 11:00-19:00
12:00 «Από Στόμα σε Στόμα, Οι Mουσαφίρηδες»
Παρουσίαση της νέας έκδοσης / Γευστικές δοκιμές παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας / Παραδοσιακοί χοροί
 
Κυριακή 29.05.16, 11:00-19:00
12:00 «Μία συναυλία στο γαλαξία», από τους Burger Project
Μία «γαλαξιακή» διαδραστική συναυλία από το συγκρότημα των Burger Project
 
Κατά τη διάρκεια του διημέρου
  • Ξεναγήσεις
  • Γευστικές δοκιμές
  • Bazaar βιβλίων για το αμπέλι, το κρασί, το φαγητό, τον πολιτισμό.
  • Κρασί από «σπίτι»...Γεροβασιλείου: απολαύστε το γεύμα σας σε μία από τις ταβέρνες της Επανομής με κρασί αγορασμένο από το Κτήμα!
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων:
 
Σάββατο 28.05.16, 12:00
 
«Από Στόμα σε Στόμα, Οι Mουσαφίρηδες»
 
Νύφες και γαμπροί από όλη την Ελλάδα. Αγάπησαν και ζουν στην Επανομή. 11 συνταγές και θύμησες από όλη την Ελλάδα στον τόπο μας. 
Παρουσίαση της νέας έκδοσης.


 
Παράλληλα, οι νύφες και οι γαμπροί που συμμετέχουν στην έκδοση απλώνουν τραπεζομάντηλα στον κήπο του Κτήματος και μας σερβίρουν λιχουδιές από τους τόπους τους.
 
Και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής συμμετέχει με χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με συνοδεία από ορχήστρα.
 
Κυριακή 29.05.16, 12:00
 
«Μία συναυλία στο γαλαξία», από τους Burger Project


 
Οι Burger Project ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για μια «γαλαξιακή» διαδραστική συναυλία στο Κτήμα Γεροβασιλείου. To συγκρότημα καταφέρνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Θα απολαύσουμε τραγούδια από το πολυαναμενόμενο καινούργιο τους album που θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και πολλές γνωστές επιτυχίες από το «Μαμά θα κάνω Μπάντα». Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα διαδραστικά αυθόρμητα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση. Βάλτε βολικά παπούτσια λοιπόν, καθαρίστε τις φωνητικές σας χορδές και τρέξτε να περάσετε καλά!
 
Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις.