Η Ιταλική αστυνομία ξεσκεπάζει απάτη με πλαστές Σαμπάνιες!


Athens Fine Drinking By World Class
Ζήσε την εμπειρία, γνώρισε από κοντά την μοναδική κουλτούρα fine drinking


To Athens Fine Drinking by World Class, η πρώτη γιορτή για την κουλτούρα του fine drinking, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την τέχνη του καλού ποτού. 1-4 Ιουνίου, για τέσσερις μόνο μέρες, το Παλαιό Χρηματιστήριο μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο pop-up bar και σε συνεργασία με 23 κορυφαία bars του κέντρου της Αθήνας, διαμορφώνουν τον χάρτη ενός νέου θεσμού που αποθεώνει μοναδικά spirits και προσφέρει fine drinking εμπειρίες.

Οι διοργανωτές:

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα της τέχνης του mixology παγκοσμίως, συνδιοργανώνουν το Athens Fine Drinking by World Class, έναν θεσμό που φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμα και αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού. Άλλωστε, τα μοναδικά spirits που πρωταγωνιστούν θα αποθεωθούν στα χέρια κορυφαίων Ελλήνων bartenders στην πιο αναπτυσσόμενη και συναρπαστική bar σκηνή της Ευρώπης. 

To timing:

Ο μεγάλος τελικός του World Class και η ανάδειξη του νικητή bartenderπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο τελικό του Miami τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα αποτελέσει την αφετηρία του Athens Fine Drinking και θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαΐου σε κλειστό κύκλο. 1- 4 Ιουνίου, ο νέος αυτός θεσμός θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά και θα διασπείρει τη γνώση και την τέχνη του World Class στον κόσμο και τους λάτρεις μοναδικών spirits .

Το κέντρο:

Στον πυρήνα του Athens Fine Drinking θα βρίσκεται το Παλαιό Χρηματιστήριο φιλοξενώντας έξι pop-up bars που θα σερβίρουν μοναδικά cocktails με βάση κορυφαία spirits. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο έχουν προγραμματιστεί κάθε βράδυ καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διαφορετικά events, πρωτότυπα serves και mentorings που θα έχουν σχέση με την μύηση του κοινού στην κουλτούρα και την φιλοσοφία του fine drinking.

Η εξερεύνηση:

Το Athens Fine Drinking θα είναι όμως και μια συναρπαστική διαδρομή που θα ενώνει 23 κορυφαία bar του κέντρου της Αθήνας που για το συγκεκριμένο διάστημα θα σερβίρουν και έναν επιπλέον κατάλογο με κοκτέιλ εμπνευσμένα από το νέο μεγάλο θεσμό. Παράλληλα, με γευσιγνωσίες και master-classes, bartenders των bar που συμμετέχουν στο θεσμό, θα αποκαλύπτουν τα μυστικά και τις γευστικές δυνατότητες των premium spirits.


Το Athens Fine Drinking είναι:


Μια τελετουργία εξερεύνησης και απόλαυσης με όλες τις αισθήσεις.

Ανακάλυψη της δημιουργικότητας των κορυφαίων bartenders, που αποσπούν όλο και περισσότερα διεθνή βραβεία, βάζοντας στον παγκόσμιο χάρτη τα bar της Αθήνας.

Μύηση στα premium spirits, τα ποτά εκείνα που για να δημιουργηθούν απαιτείται βαθιά γνώση και κορυφαίες πρώτες ύλες.

Μια μεγάλη γιορτή, μια υπέροχη εμπειρία που ενώνει τους ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό, που ενδιαφέρονται για τις σωστές πρώτες ύλες και τονώνει τους δεσμούς φιλίας σαν ένας νέος κώδικας επικοινωνίας.

Μύηση στην κουλτούρα του καλού ποτού, στο σύμπαν των spirits και των cocktails, αυτού του παγκόσμιου κύματος αλχημείας, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουμε.

Γενική είσοδος και για τις 4 ημέρες: 10€ποσό που περιλαμβάνει2 signaturecocktails δικής σας επιλογήςστο Pop-Upbarστο Παλαιό Χρηματιστήριο, τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε mentoringsessions, αλλά και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα barsτης Αθήνας.

Ώρες λειτουργίας Pop-Up @Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους 10)19:00-24:00

ΣυμμετέχονταBars:

7 Jokers, 42, 360°, ΑForAthens, Baba au Rum, BankJob, Bar De Τhéâtre, Barreldier, Grand Bretagne (Alexander’s Bar, Alexander’s Cigar Lounge, Roof Garden Bar & Bar 8), Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Odori, Rehab, Six d.o.g.s, Tailor Made, The Trap, The Clumsies, Toy Café, Zonars, ΦΟΥΑΡ


#athensfinedrinking


Κερδίστε μια πρόσκληση αξίας 10€ αγοράζοντας ένα απο τα προϊόντα της Diageo.
Δείτε τα προϊόντα


O ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων έχει ως στόχο να προσεγγίσει μέσα από δράσεις, χώρους αναψυχής, πολιτισμού, άθλησης, εκπαίδευσης και δημιουργίας, τους πολίτες κάθε ηλικίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν σ’ επαφή με την τέχνη, τον αθλητισμό, τις σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης αλλά και τις νέες τεχνολογίες.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας επιδιώκει μέσα από τα προγράμματά του να αναπτυχθούν νέες κοινωνικές προοπτικές που θα προάγουν τις έννοιες της συλλογικότητας, της καινοτομίας, της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας, του εθελοντισμού, της ψυχοκινητικής υποστήριξης, αξιοποιώντας νέες ιδέες και πρωτοβουλίες ατομικές και συλλογικές και μέσα στο πλαίσιο αυτό να συμβάλλει στη διαμόρφωση της σύγχρονης συλλογικής συνείδησης της Αθήνας και στη δημιουργική αξιοποίηση του ‘’ελεύθερου χρόνου’’ των πολιτών.


TO WORLD CLASS
Το Athens Fine Drinking είναι ένας θεσμός εμπνευσμένος από το World Class που θέλει να μεταδώσει την γνώση των premium spiritsστο ευρύ κοινό. Το World Class των Reserve Brands της Diageo είναι μία διεθνής πλατφόρμα ανταλλαγής νέων ιδεών που εξυψώνει την τέχνη του bartending, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο. Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου διεθνώς, που στόχο έχει να μεταμορφώνει και να εξελίσσει την εμπειρία της γεύσης, φέρνοντας στο προσκήνιο τις παγκόσμιες τάσεις για την κουλτούρα των cocktail και διοχετεύοντάς τις στα καλύτερα bars παγκοσμίως. Βασικός κορμός της διοργάνωσης είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πρ