Χάσετε βάρος πίνοντας… κόκκινο κρασί πριν τον ύπνο!
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, η νέα έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση μισής φιάλης κρασιού το βράδυ μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πιο γρήγορα!

Οι γυναίκες που έπιναν 1-2 ποτήρια ήταν πιο πιθανό να χάσουν βάρος από τις γυναίκες που δεν έπιναν, κατά τη μελέτη.

Το κόκκινο κρασί περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται ελλαγικό οξύ το οποίο μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων και να σταματήσει το σχηματισμό των νέων, έτσι ώστε το σώμα σας να καίει περισσότερο λίπος. Αυτή η χημική ουσία ενισχύει επίσης το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα ηπατικά κύτταρα- καλό και για το συκώτι, λοιπόν!

Ένα ή δύο ποτήρια κόκκινο κρασί έχει αποδειχθεί ότι ελαττώνει την όρεξη, και μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο χαλαροί, πράγμα που σημαίνει λιγότερο φαγητό. Ταυτόχρονα, πηγαίνοντας στο κρεββάτι μια ώρα νωρίτερα για ύπνο, μπορεί να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση.

Επίσης, το κόκκινο κρασί μπορεί να θεωρηθεί ως θεραπεία του καρκίνου.

Το δραστικό αντιοξειδωτικό στο κόκκινο κρασί γνωστό ως quercetin μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα, βοηθά στο φυσικό κυτταρικό θάνατο σε ορισμένες μορφές καρκίνου, τις περισσότερες φορές στον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Σύμφωνα με τους ερευνητές και τα δεδομένα που λαμβάνονται από τις έρευνες, χαμηλώνει επίσης τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Εμείς είπαμε: Ελπίζουμε το κόκκινο κρασί να μην περιοριστεί στα… φαρμακεία!