Κάθε εβδομάδα δοκιμάστε 8 διαφορετικά κρασιά...

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί στις διάφορες ανακοινώσεις μας για τις νέες δραστηριότητες του House of Wine μετά την μεταφορά του στο νέο χώρο μας, ξεκινάμε τη δοκιμή επιλεγμένων κρασιών, και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κάθε ημέρα λοιπόν, θα μπορείτε να δοκιμάζετε στο #inthehouse bar του House of Wine 8 διαφορετικά κρασιά που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!.

Θα βρίσκετε αναλυτικά, με τις περιγραφές τους κλπ. όλα τα κρασιά που δοκιμάζουμε κάθε εβδομάδα, στην πρώτη μας σελίδα στα tabs (ή σελιδοδείκτες), δίπλα στα "Νέα Προιόντα", όπως δείχνει και η εικόνα που ακολουθεί.

Αν η δωρεάν δοκιμή 8 κρασιών είναι η πρώτη έκπληξη, η δεύτερη είναι ακόμα καλύτερη: Μπορείτε να δοκιμάσετε τα κρασιά της εβδομάδας χωρίς καμιά προϋπόθεση: Είτε είστε πελάτης μας, είτε φίλος, είτε έρχεστε για πρώτη φορά! Ο μόνος προφανής περιορισμός είναι ότι κάθε κρασί το δοκιμάζετε μιά μόνο φορά μέσα στην εβδομάδα.

Ελάτε λοιπόν στις νέες μας εγκαταστάσεις, στο   Εθνικής Αντιστάσεως 40 στο Χαλάνδρι, από τις 10:00 (11:00 την Κυριακή) έως και τις 22:00 (20:00 τη Κυριακή) και τα επιλεγμένα μας κρασιά θα σας περιμένουν! Τα επιλέγουν οι συνεργάτες μας με διάφορα κριτήρια: Θα βρείτε στα Dispenser μας νέα κρασιά, νέες σοδειές, πρώτες κυκλοφορίες, βραβευμένα κρασιά...

Σας περιμένουν λοιπό να δοκιμάσετε τα κρασιά της εβδομάδας!