Η «Οινότρια Γη» απέκτησε το παρεκκλήσι της Από τα λίγα πραγματικά «Κτήματα» στην περιοχή της Αττικής, η «Οινότρια Γη» απέκτησε το παρεκκλήσι της.

Στην πρότυπη εγκατάσταση του Κώστα Λαζαρίδη τελέστηκαν τα εγκαίνια του νεόδμητου παρεκκλησίου των ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, που ανήκει στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στο Καπανδρίτι Αττικής. Ο ιερός λιθόκτιστος ναός μπορεί πλέον να τελεί μυστήρια γάμων και βαπτίσεων, γεγονός που ολοκληρώνει τις παροχές του Πολυχώρου της «ΟΙΝΟΤΡΙΑΣ ΓΗΣ». Όλες οι κοινωνικές αλλά και οι επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν στην «Οινότρια Γη» ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. .

Στο κάλεσμα του ζεύγους Κώστα και Τζούλιας Λαζαρίδη για τα θυρανοίξια, παρευρέθησαν πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, καθώς και φίλοι της οικογένειας. .

Μετά την ακολουθία των θηρανοιξίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα Μουσεία Οίνων και Αποσταγμάτων, να θαυμάσουν τα αρχαιοελληνικά και νεότερα εκθέματα, να επισκεφτούν τις επιβλητικές κάβες παλαίωσης των κρασιών και να μυηθούν στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού. .

Η ξεχωριστή αυτή εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα που συνοδεύτηκε από τα κρασιά της εταιρίας.

Και μπορεί να μην είχατε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στην ωραία αυτή τελετή, τα εξαίρετα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη μπορείτε να τα χαρείτε από το House of Wine.