Από τη Χ. Κυριακοπούλου 



Αυτή την εβδομάδα με είχε πιάσει μια δημιουργική γαστρονομική έξαρση. Αναζητούσα σε περιοδικά, βιβλία και site συνταγές που μου κάνουν εντύπωση και επιχειρούσα την « εκτέλεση τους». Ήδη κατάφερα να κάνω παντζάρια με κιμά και μπεσαμέλ, χοιρινό με σπαράγγια, κοτόπουλο γεμιστό, παντσέτα στο φούρνο με δεντρολίβανο και πορτοκάλι και βελουτέ σούπα με λαχανικά. Ευτυχώς είχα καλά αποτελέσματα, ακολουθώντας τις οδηγίες και που και που προσθέτοντας τις δικιές μου πειραματικές πινελιές. Η μαγειρική λοιπόν και τα πιάτα δεν με ανησύχησαν αυτό που ήθελα να βρω μετά είναι με τη να τα συντροφεύσω, ώστε να έχω την « διαστροφική « τέλεια γαστρονομική εμπειρία. Στο ψυγείο μου είχα έντονη τσέχικη παρουσία από την ξα