Το BeerPoint παρουσιάζει τη νέα μπύρα Νήσο από την Τήνο Από τον Ν. Ραδίση

Θα ξεκινήσω με τις κλισέ εκφράσεις του τύπου: «Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά!» Θα σας ευχηθώ «Καλό μήνα!» και θα μπω κατευθείαν στο ψητό..

Νέα μπύρα ακούμε εδώ και μήνες, ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Νέα μπύρα, απ’ τα νησιά του Αιγαίου, απ’ την Κυκλαδίτικη Τήνο. Η Μάγια Τσόκλη (η γνωστή απ’ τα ταξίδια στην ΕΡΤ μέσω της εκπομπής «Ταξιδεύοντας»), ο Αλέξανδρος Κουρής , ο Κωστής και η Ελίνα Δάλλα, ετοιμάζουν μια νέα ξανθιά απ’ ότι ακούγεται μπύρα, τύπου Pilsner, στον χώρο της παλιάς ταβέρνας Ροδιά, που διαμόρφωσαν σε βιοτεχνικό κτίριο για να εγκατασταθεί η «Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο». Η μπύρα Νήσος (Nissos) γεννιέται στη Βαγιά της Τήνου, κατοικεί στις Κυκλάδες και φιλοδοξεί σύντομα και στις καρδιές μας.

Ευχόμαστε καλή τύχη στους φιλόδοξους ιδρυτές και συνιδιοκτήτες της νέας ζυθοποιίας οι οποίοι δηλώνουν: «Αγαπάμε το Αρχιπέλαγος και πιστεύουμε ότι μόνο η Παραγωγή μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της χώρας και των νησιών μας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας σ’ έναν Τόπο και σ’ ένα Προϊόν που μας εμπνέουν: Την Τήνο και τη Μπύρα!»

Το παρελθόν μ