Από τον Ν. Ραδίση

Κοντεύει να τελειώσει ο πρώτος μήνας του 2013 και το μυαλό όλων όσων αγαπάμε τον κλάδο της εστίασης είναι στην HoReCa και τα Διονύσια, που διεξάγονται τον επόμενο μήνα.

Στην HoReCa, που δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, ξενοδοχειακές, γαστρονομικές, οίνου, bartending και μπύρας. Ναι! Μετά την επιτυχία που σημείωσε η περσινή πρώτη προσπάθεια της διοργανώτριας εταιρίας, με το 1ο HoReCa Beer Festival, φέτος ετοιμάζεται το δεύτερο.

Η συνέχεια φέτος αναμένεται συναρπαστική. Διαγωνισμός Draught όπως και πέρσι, μαγειρικές επιδείξεις για μπύρα με κορυφαία όλων την Κυριακή στις 3:30μμ, τις “Δημιουργικές γευστικές προτάσεις” του MasterChef Λευτέρη Λαζάρου. “Cocktail με μπύρα” και “Beer Mixology” απ’ τους Νικολά Ραδίση και Σταύρο Λαμπρινίδη αντίστοιχα (και αυτά την Κυριακή, απ’ τις 11:30 το πρωί) και τέλος ένα πάνελ ομιλητών θα συζητήσει για την “Μπυραρία του αύριο”.

Το παρόν θα δώσουν οι περισσότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας μας, όπως και γνωστοί εισαγωγής. Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Μύθος Ζυθοποιία, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Septem Μικροζυθοποιία, Ok Athens-Κόνδωρ και πολλοί άλλοι θα βρίσκονται ανάμεσα στους εκθέτες. Μια έκθεση με παράλληλες εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείτε!


Αναλυτικό πρόγραμμα 2ου HoReCa Beer Festival


Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013
12:30 – 15:30     Προκριματικός διαγωνισμός Μπύρας Σερβιρίσματος Draught– Ένωση Μπάρμεν Ελλάδας
15:30 – 16:30     Μαγειρική με μπύρα – Γιάννης Στανίτσας
17:30 – 18:30     Εγκατάσταση και Συντήρηση συστημάτων Draught - Γιώργος Βάλβης
 
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2013
12:30 – 14:30     Tελικός διαγωνισμού Σερβιρίσματος Μπύρας Draught – Ένωση Μπάρμεν Ελλάδας
14:30 – 16:30     Διαγωνισμός Beer Bottle Speed Opening – Ένωση Μπάρμεν Ελλάδας
16:30 – 18:30     Εναλλακτικά συνοδευτικά μπύρας – Χρήστος Τζαβαράκος
 
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2013
11:30 – 12:30     Cocktails με μπύρα – Νικόλας Ραδίσης
12:30 – 13:30     Beer Mixoloxy – Σταύρος Λαμπρινίδης
13:30 – 15:30     Μαγειρική για μπύρα – Γιάννης Στανίτσας
15:30 – 16:30     Δημιουργικές γευστικές προτάσεις – Λευτέρης Λαζάρου
16:30 – 18:00     Η μπυραρία του αύριο – Πάνελ ομιλητών
18:00 – 19:00     Η μουσική και η ισχύουσα νομοθεσία – Πάνελ Ομιλητών
 
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2013
12:30 – 14:30     Μαγειρική με μπύρα – Γιάννης Στανίτσας
14:30 – 15:30     Εναλλακτικά συνοδευτικά μπύρας – Χρήστος Τζαβαράκος
15:30 – 16:30     Tapas με μπύρα – Χρήστος Τζαβαράκος
16:30 – 18:00     Η μπυραρία του αύριο – Πάνελ ομιλητών


Νικολά Ραδίσης
Νικολά Ραδίσης