Παρουσιάστηκε επίσημα η μπύρα ΝήσοςΑπό τον Ν. Ραδίση

Φίλες και φίλοι του House of Wine και βέβαια και της μπύρας, καλό μήνα!

Ένας νέος μήνα μπήκε, ίσως όχι τόσο ζεστός όπως θα έπρεπε για να επιβεβαιώσει και την αρχή του καλοκαιριού, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ζεστάνει. Μπορεί λοιπόν το κρύο να μην θερίζει και η ζέστη να μην είναι η αναμενόμενη, ωστόσο η ατμόσφαιρα χτες το βράδυ στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου ήταν ζεστή και έσβηνε μόνο με μπύρα.

Ποια μπύρα;

Μα την μπύρα που εδώ και καιρό γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ένα χρόνο πριν την επίσημη εμφάνισή της και η σελίδα στο facebook έχει ξεπεράσει τα 30000 likes! Όταν πριν δοκιμαστεί το προϊόν, αυτό περιβάλλεται με τόση αγάπη, τότε έχουμε κάτι που σίγουρα θα αξίζει. Και όταν αυτό το κάτι παρασκευάζεται με κύριο «συστατικό» του την αγάπη, αναφερόμαστε στην μπύρα Νήσος.

Αγάπη που απέδειξε ο ζεστός κόσμος που παρευρέθηκε χτες το βράδυ στο νέο πολυχώρο BarOmetro. Πρόκειται για έναν νέο χώρο, που λειτουργεί μόλις μερικές μέρες και φιλοξένησε την επίσημη παρουσίαση της Κυκλαδίτικης, Τηνιακής μπύρας Νήσος.

Η Νήσος μπήκε στην ζωή μας δυναμικά και φιλόδοξα για να μας προσφέρει νέες συγκινήσεις και εμπειρίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του BarOmetro και αγκάλιασε την μπύρα, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο. Όλη η οικογένεια της Νήσος ήταν σύσσωμη παρούσα. Ο Αλέξανδρος Κουρής, η Μάγια Τσόκλη, η Ελίνα και ο Κωστής Δάλλας. Χαρούμενοι υποδέχτηκαν τον κόσμο, συζήτησαν μαζί του και άκουσαν όσα είχαν να τους πουν για την μπύρα. Τα σχόλια ήταν θετικά. Πως άλλωστε να μην είναι όταν πρόκειται για ένα προϊόν, που έχει δημιουργηθεί με αγάπη από αγαπημένους μεταξύ τους φίλους, που θέλουν να αποκτήσουν με την μπύρα τους ακόμα περισσότερους.

Η νέα μπύρα, τύπου Pilsner, είναι απαστερίωτη και χωρίς συντηρητικά. Συνοδεύει ιδανικά ψάρια, αλλαντικά, τυριά και διάφορα εδέσματα, όπως τις λαχταριστές ποικιλίες και μπουκιές που προσέφεραν στο BarOmetro. Η Νήσος, παράγεται στην Βαγιά της Τήνου απ’ την "Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο". Σας είχα μιλήσει γι αυτήν στις αρχές του έτους…

Η Νήσος ήρθε και επίσημα, μετά από αναμονή ενός έτους, απανωτές δοκιμές με επαγγελματίες και με αυξημένη ήδη ζήτηση. Σκοπός της μικροζυθοποιίας είναι ένας κρίκος μιας όλο και μεγαλύτερης αλυσίδας δημιουργίας αξίας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα τους πορεία!


Νικολά Ραδίσης