Λίγο πριν το ΠάσχαΑπό τον Ν. Ραδίση

Ενώ το μυαλό μου είναι στον διαγωνισμό Homebrew που γίνεται στην Εύβοια για δεύτερη φορά απ την Septem, όπως και στον διαγωνισμό της Stella Artois που διεξήχθη προχτές, θέλω να γράψω κάτι για το Πάσχα. Σκέφτομαι ότι εφόσον βγει μια καλή μπύρα στον διαγωνισμό της Septem, σύντομα θα έχουμε μια ακόμα στο ποτήρι μας, λέγοντας μπράβο στην Μικροζυθοποιία απ το Ωρολόγιο. Νιώθω επίσης, πως θα ήθελα να ταξιδέψω μαζί με τον Κωνσταντίνο Δρίτσα, που κέρδισε τον Ελληνικό διαγωνισμό της Stella Artois την Τρίτη. Θα ήθελα να πάω μαζί του μια βόλτα ως τις Κάννες, για να τον δω να διακρίνεται, καθώς πιστεύω πως ο έμπειρος μπάρμαν από το Λουτράκι, αξίζει να κερδίσει μια καλή θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό. Ο Κώστας ίσως και ο κορυφαίος στην τεχνική που αναζητά η φημισμένη μπύρα απ το Βέλγιο, έχει την στήριξη όλων των συναδέλφων του.

Μετά το Ωρολόγιο και πριν τις Κάννες, είναι το Πάσχα. Φέτος, ξέρω πολύ καλά ότι θα πρέπει να προσέξω το φαγητό καθώς έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά. Ωραία και εύκολα τα φορτώνουμε στον οργανισμό μας, δύσκολο και με κόπο τα αποβάλλουμε, οπότε δέχομαι κάθε πρόταση για φυσιολογική απώλεια βάρους. Μην πει κανείς κόψε τις μπύρες. Καλύτερα να πέσω απ την Ακρόπολη.

Στο ιδανικό τραπέζι για το Πάσχα (όχι το δικό μου), δεν θα ήθελα να δω υπερβολές ούτε και παραφωνίες. Δεν θα μπορούσα να δεχτώ να γυρίζει η σούβλα και να πίνει κάποιος μια Chimay. Δεν ταιριάζει στην εικόνα.. Θα ήθελα